Experience Cafe ienes demokrātiskas vēsmas ACB Tenisa klubā [2]

 Ne tikai Mārupē, bet arī Pārdaugavā nepieciešama vieta, kur nesteidzīgā gaisotnē atvilkt elpu no ikdienas ritma, nolēma Jānis Jenzis, Agita Kausa, Edmunds Sprūdžs, Barba Krēsliņa un ķērās pie darba. Rezultāts - Experience Cafe, ACB Tenisa klubā Mārupē.

Šķiet, ka gan saimnieki ar savu lolojumu, gan apmeklētāji ar jauno iespēju pirmajos Experience Cafe darbības mēnešos jau saraduši, tādēļ svinīgā atklāšana ir kā senu draugu tikšanās pie laba vīna glāzes, nevis bikla iepazīšanās.

Kā jau sporta klubā apkārt valda attiecīga noskaņa ar iekštelpu un āra tenisa kortiem, kur var uzlabot gan savu spēlēt prasmi, gan noraudzīties šajā spēlē. Tagad visērtāk uz Experience Cafe dīvāniņiem, kur spēli iekštelpās ērti var vērot caur stiklu. Vai pie galdiņiem arī uz terases, baudot sauli vai drēgnākā vakarā saulrietu sagaidīt ar viesmīļu piedāvāto pledu ap pleciem.


Interjers askētisks un šķitīs jau mazliet pazīstams tiem, kuri viesojušies demokrātiskajā restorānā Ostu skati vai vīna bārā Garage, kur tāpat viss notiek ar Jāņa Jenža ziņu. Ja Experience Cafe atklāšanas runā Edmunds Sprūdžs pajokoja, ka katra latvieša sapnis ir savs restorāns - viņš šāda veida biznesā ir pirmoreiz, tad Jānis Jenzis un Agita Kausa ir jau ar bagātīgu pieredzes bagāžu un līdz ar to sava veida izdošanās garants. Gribētos teikt - demokrātija un izsmalcinātība to labākajā apvienojumā.

Piemēram, gan Jānis Jenzis, gan Agita Kausa paši dodas pie vīndariem, lai iespējami labāk izzinātu vīnu pasauli un piemērotākos piedāvātu arī Latvijā. Arī Experience Cafe viens no uzdevumiem ir papildināt viesu pieredzi par vīna ceļu līdz mums, dažādu tautu virtuvi utml. Tāpat šeit padomāts, lai laiku labi pavadītu arī mazākie viesi. 


Par ēdiena daudzveidību un kvalitāti variet pārliecināties paši, ieturot Experience Cafe ikdienas maltīti, biznesa pusdienas, brīvdienu brokastis, vai izvēloties ņemt savu pasūtījumu līdzi, sarunāt izbraukuma banketu, enerģiski skaidro Barba Krēsliņa, kura šeit saimniekos ikdienā. Mārupiešu un tuvākās apkārtnes priekšrocība, ka ēdienu varēs pasūtīt arī uz mājām.
Izvēle ir, un tas arī ir viens no šeit tik bieži pieminētās demokrātijas stūrakmeņiem.


Lai viss izdodas līdz ar izvēlēto devīzi - DESIGN THE EXPERIENCE, NOT JUST THE FOOD.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 05/18/2011 00:30 Laurentij, tad nesapratu kas Tev liekas nepareizi?

2 Laurentijs 05/17/2011 21:12 Ne tikai Mārupē, bet arī Pārdaugavā . . .
Kas ir teksta autors ?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20213699sec.