Pēc bagātīgajiem Rīgas svētkiem dodamies mežā pēc bagātīgās sēņu ražas

 Rīgas svētku burvība slēpjas tajā, ka līdz ar aizvadīto svētku izskaņas akordu sākam gaidīt nākamos. Vai tie būs vēl krāšņāki, piepildītāki atkarīgs ne tikai no organizatoriem, bet arī pašiem svētku viesiem.

Rīgas svētku noslēguma pasākumā vien pabijuši 120 000 cilvēku, apgalvo to organizatori. Tūkstošu tūkstošiem trīs dienu garumā izvēlējās sev tuvākos pasākumus un noskaņu, lai pabūtu Rīgas 810. jubilejas svētku mutulī. Turklāt Rīgas svētki ir atpūtas iespēja, ko labprāt izmanto arī reģionu iedzīvotāji, kā arī ārvalstu tūristi. Ja piektdienas pievakares nomācošais lietus jau daudzus vedināja uz mierīgu nedēļas nogali, tad sākot ar sestdienas pusdienas laiku laika apstākļi strauji uzlabojās un tā vien vedināja tomēr pārliecināties par Rīgas svētku norisi savām acīm.

Tomēr, ja šāda mēroga svētkos mērķis nav tikai ļauties, lai pūlis nes, tad tomēr mazliet jāpapēta svētku programma. Lai arī cik tajā daudz iekļautu pasākumu, ne jau visu laiku notiek kas konkrētām interesēm atbilstošs. Un novirzes programmā var būt arī pavisam neplānotas, piemēram, kā sestdien putnu bars bijis par iemeslu, lai drošības apsvērumu dēļ apturētu ieplānotos lidmašīnu paraugdemonstrējumus. Tomēr pirms tam starptautisko gaisa akrobātikas sacensību ietvaros gan virs Daugavas sportisti izpildīja galvu reibinošus trikus, kurus izbrīnīti svētku baudītāju pūļi acīm pavadīja abos upes krastos, un lidmašīnas ar to dūmu mutuļiem labi saskatīja arī svētku baudītāji vairākās vietās Rīgas centrā.
Šoreiz kārtējo reizi arī apliecinājums, ka cilvēki rēķinās ar daļēji slēgto satiksmi Rīgas centrā un labprāt izmanto pašvaldības sarūpēto bezmaksas sabiedrisko transportu.

Lai arī ne tik grandiozi kā Rīgas svētki, tomēr aizvien turpinās aktīvi kultūras un sporta brīvdabas pasākumi, kuru programmai nu jau labu laiku vienkopus var labi izsekot arī Travelnews.lv nedēļu nogales apskatos.

Daudziem gan tagad aktuālāka par izklaides programmu cilvēku pūlī ir sev vien zināmo sēņošanas vietu pārbaude lepnā vientulībā, ģimenes vai draugu lokā. Baraviku triki ar spēju pārsteigt visnegaidītākajās vietās nav mazāk aizraujoši par lielu svētku brīnumiem...



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50893402sec.