Vieslekcijā stāstīs, kā atklāt savu potenciālu

22. oktobrī plkst. 18.00 Biznesa augstskolā Turība norisināsies fizioterapeita, viscerālo un rekonektīvo frekvenču terapeita Artūra Ķirpa vieslekcija „Atklāt savu potenciālu!”, kurā lektors dalīsies ar informāciju, praksi un pieredzi, kas ikvienam ļaus atgriezties pie sevis un uzņemties atbildību par savu veselību un laimi ilgtermiņā. Vietu skaits klātienē ierobežots, bet lekciju būs iespējams vērot arī tiešraidē augstskolas Facebook lapā.

Būt veselam un laimīgam, tā ir apzināta izvēle, kas sastāv no mūsu ikdienas mazajām izvēlēm. Tā ir brīvība! Mūsu organismam ir fantastiska īpašība – tas vienmēr tiecas uz veselību, harmoniju un koherenci. Esot harmoniskā stāvoklī, mēs esam brīvi un veseli savā ķermenī un dzīvē kopumā. Harmonija visās savās dzīves sfērās veido mūsu laimes – veseluma stāvokli. Mēs katrs esam informācijas saņēmēji, devēji un glabātāji!

„Es esmu instruments visuma rokās, kurš palīdz klientam nonākt stāvoklī, kurā viņā pašā pamostas pašdziedinoši spēki. Saprast, kas ikdienā ir jāmaina, lai šo stāvokli saglabātu. Nav tādas sistēmas organismā, kas nespēj atjaunoties, bet tas var notikt tikai tad, kad mainām savu ikdienu, domas, paradumus, uzturu un kustību,” stāsta Artūrs Ķirps.

Lektora dzīvē ir bijušas ļoti interesantas pieredzes, arī visnotaļ traģiska un sāpīga autoavārija, kura ļāvusi paplašināt apziņu un pārstartēt savu pasaules redzējumu. Savā lekcijā Artūrs stāstīs par to, kas ar mums notiek ikdienā, kā kļūt veseliem un uzņemties atbildību pašiem par savu veselību. Tāpat lektors dalīsies ar metodēm un praktiskajām iemaņām, lai atrastu īsāko ceļu uz veselību un laimi.

Draugi Artūru Ķirpu sauc par mistiķi un šūnu atdzīvinātāju, savukārt pēc izglītības Artūrs ir fizioterapeits, viscerālais un rekonektīvo frekvenču terapeits, kurš ikdienā sniedz konsultācijas, vada lekcijas uzņēmumiem, nodod zināšanas praktikantiem un septiņus gadus ir sadarbojies ar Latvijas šorttreka izlasi.

Lai lekciju apmeklētu klātienē, aicinām aizpildīt pieteikuma anketu. Katra persona var reģistrēties tikai vienu reizi un reģistrēt tikai sevi. Atkārtoti aizpildītas reģistrācijas anketas tiks dzēstas. Ņemot vērā vīrusa Covid-19 izplatības riskus, vieslekcijas apmeklējumam klātienē var pieteikties ne vairāk kā 150 interesenti. Informējam, ka vieslekcija tiks fotografēta. Iegūtie materiāli var tikt publicēti.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 20.03.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Laivošanas sezonas atklāšana! Bauskas TIC
Dodies aizraujošā laivu sezonas atklāšanas braucienā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5083499sec.