Veronika Grinvalde: 10 iemesli, kādēļ braukt uz Tenerifi

Tūrisma kompānijas “Antario” direktore Veronika Grinvalde jau teju divas nedēļas dzīvo un strādā Tenerifē – savus darba pienākumus veic attālināti. Veronika Grinvalde ir gatava padalīties ar saviem iespaidiem par dzīvi Tenerifē un piedāvā 10 iemeslus, kādēļ ir vērts šobrīd braukt uz siltzemju kūrortu.

1.    Tiešais lidojums no Rīgas. Ļoti labi, ka atsāksies tiešie lidojumi, īpašiērti tas ir ģimenēm ar bērniem, jo Covid-19 laikā daudz kas mainās.

2.    Labs klimats. Nav nepieciešams visu laiku rūpēties, lai atvases neapdegtu.

3.    Ideāla vieta savienot darbu un atpūtu. Zvani no un uz Latviju bezmaksas, internets strādā ar Latvijas tarifu. Daži mani partneri un klienti pat nezina, ka neesmu Rīgā.

4.    Laika josla – divas stundas starpība ar Rīgu, kur mans grafiks no 9 rītā līdz 18, bet Tenerifē sanāk, ka esmu brīva jau no plkst. 16. Vienīgi rīts sākas agri – jau 7. Var apmeklēt parkus, kas šeit jau strādā – tematiskie parki, pastaigu takas, arī akvaparks.

5.    Dažādas izklaides bērniem. Gandrīz viss atrodas svaigā gaisā. Risks saslimt zemāks, nekā iepērkoties “Maxima” veikalā.

6.    Daudz iespēju pastaigām, fantastiska promenāde – katru vakar var izvēlēties jaunu pastaigu maršrutu.

7.    Atvērtas kafejnīcas un restorāni.

8.    Šopings. Gandrīz viss strādā. Var atjaunot garderobi pavasarim un vasarai. Laba prece, un cenas zemākas, nekā Latvijā. Katrā veikalā stingri noteikumi: maksas, roku dezinfekcija, ko pārbauda. Kur iespējams atvērt logu, tas tiešām ir atvērts. Turklāt šeit ir ērti, visi runā angliski.

9.    Nav problēmu ar ēdienu – nav nedz asi, nedz sāļi. Mana meita nedrīkst lietot uzturā pienu. Šeit ēdieniem ir rakstīts sastāvs, un mums ar to ir viegli.

10.    Šeit ir droši. Esmu šeit jau 12 dienas, un ne reizi neviens cilvēks nav bijis man cieši blakus. Cilvēki saprot situāciju, ievēro distanci, dezinficē rokas, neviens neklepo. Un pats galvenais – šeit ir ļoti daudz saules, kuras ļoti mums pietrūkst pēc garās ziemas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48709202sec.