Latvijas amatpersonas iesaka atturēties no ceļojumiem uz Ēģipti

Saistībā ar nestabilo drošības situāciju Izraēlas un palestīniešu islāmistu grupējuma "Hamās" konflikta dēļ būtu jāizvērtē tūrisma braucieni ne tikai uz Izraēlu, bet arī uz Ēģipti, Latvijas Radio intervijā sacīja Latvijas vēstnieks Izraēlā Aivars Groza. Arī Latvijas ārlietu ministrs neiesaka tuvākajā laikā doties uz šo reģionu, vēsta LSM.lv.

Par spīti karam, kultūras piedāvājuma dēļ Izraēla vēl joprojām piesaistot tūristus, un vēl joprojām ir lidsabiedrības, kas veic pasažieru pārvadājumus uz šo valsti.

Ēģipte robežojas ar Gazas joslu. Vēstnieks norādīja, ka kuru katru mirkli var sākties Izraēlas armijas sauszemes operācija Gazas joslā un Ēģiptē var ieplūst bēgļu straumes.

Arī Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš LTV raidījumā “Rīta Panorāma” paudis, ka neiesaka Latvijas iedzīvotājiem tuvākajā laikā doties uz Izraēlu, Ēģipti un Libānu.

"Jāsaprot, ka Gaza ir savienota ar Sīnāja pussalu, kas ir Ēģipte. Ja tur sāk pēkšņi ieplūst bēgļi, – simtiem tūkstoši, miljons vai vairāk, tas varētu padarīt situāciju pašā Ēģiptē nedaudz nestabilāku vai pat krietni nestabilāku," LTV raidījumā 20. oktobrī sacīja Krišjānis Kariņš.

Ēģipte ir ļoti populārs atpūtas galamērķis ziemas sezonā. Daudzi Latvijas tūrisma operatori piedāvā Latvija siedzīvotājiem atpūtas braucienus uz šo valsti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 04.05.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
“Lux Express” no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus reģionālās nozīmes maršrutā Rīga-Liepāja, savukārt no 3. maija maršrutā | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20632195sec.