Lieliski ceļojuma galamērķi, kur var notvert sauli oktobrī

Šķiet, nupat vēl laiski dzīvojām vasarā, bet te - jau pienācis dzestrs un lietains rudens. Ja ar šīm laika izmaiņām Tev jau šķiet gana, atceries - kaut kur šobrīd spīd saule. Arī oktobrī, kurš jau tepat, ap stūri, vēl vari noķert siltumu - un vēl vairāk - to iespējams izdarīt par daudz labākām cenām nekā vasaras mēnešos! Idejas saulainiem galamērķiem:

Grieķijas salas

Grieķijā esošās salas ir siltas un saulainas vēl arī oktobrī - pat vēlā oktobrī, kamēr Latvijā jau ir tumšs un lietains!

Roma, Itālija

Visa vasara Itālijā ir aizņemta ar dažādiem pasākumiem un tūristiem - savukārt novembrī jau paliek auksts… Tas padara oktobri par ideālu mēnesi, lai dotos uz Romu! Šajā mēnesī ielas ir tukšākas, laiks vairs nav tik karsts - ir silts un omulīgs.

Maurīcija, Indijas okeāns

Oktobris šajās salās ir pavasaris - un tieši tāpat kā pavasara mēnešos pie mums, te mostas viss - gan daba, gan tūristu atrakcijas!

Jordānija

Jordānija ir viena no tūristiem draudzīgākajām valstīm Tuvajos Austrumos. Šis galamērķis vēl tikai kļūst populārs - kas nozīmē - ceļojums turp var pārvērsties par īpašu piedzīvojumu.

Seviļa, Spānija

Ja vēlies doties uz Seviļu, oktobris ir īstais mēnesis, lai to darītu! Tāpat kā citur Eiropā, tūristu pūļi ir nozuduši, tūrisma sezona tuvojas beigām - bet pirms miega vēl var atrast ballēt gribētājus, izdevīgus piedāvājumus un ko tik vēl ne. Šajos mēnešos attīstās arī gastronomiskā kultūra.

Jaunanglija, ASV

Lai arī strauji jaušams rudens, Jaunanglija un Lielo ezeru apvidus ir kas līdzīgs Siguldai rudenī un piesaista ar elpu aizraujošām ainavam. Krāsainas lapas, bieza migla rītos un vakaros, lietus - tas viss ir kā radaīts romantiķiem, tādēļ tieši oktobris ir īstais laiks, lai dotos uz šo ASV daļu.

Kanāriju salas

Kā tad bez Kanāriju salām - vienu no populārākajiem maršrutiem Latviešu tūristiem. Bet jā - arī oktobrī Tenerifē vēl ir silts un iespējams izbaudīt garām pagājušo Latvijas vasaru!

Kipra

Kipra ir viens no ideālākajiem galamērķiem, lai dotos vēlā vasaras (sauksim to vēl par vasaru) atvaļinājumā! Lai arī Kipra atrodas Dienvideiropā, klimats te ir kā Tuvajos Austrumos. Kiprai ir bagātīga vēsture, fantastiskas pludmales un neatkārtojams tūrisma piedāvājums!

Turcija

Nevar aizmirst arī par šo, Egejas un Bosfora jūru krastā esošo galamērķi, kurā visu gadu ir pilns ar tūristiem. Te var atrast kaut ko no jau sākumā minētajām Grieķu salām un kaut ko no Tuvajiem Austrumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 Laivošana Latgalē Latgale.travel
Aktīvā laivošanas sezona ir gaisā! Dodies izbaudīt piedzīvojumus Latgalē | Skatīt vairāk
Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20220399sec.