Nenovērtētāko Eiropas pilsētu TOP 6

Nav nekā sliktāka, kā doties uz savu sapņu galamērķi un vilties tajā. Bet, cik patīkami ir apmeklēt kādu pilsētu, par kuru nav sajūsmas pilnas informācijas, un... iemīlēties tajā. “Euronews” apkopojis nenovērtētāko Eiropas galvaspilsētu TOP. Pilsētas, kurās ceļotāji ir burtiski iemīlējušies.

1. Ļubļana, Slovēnija

Viena no Eiropas mazākajām galvaspilsētām, ar foršu, unikālu enerģiju un nepieredzētu dzīvīgumu. Ainaviska, nav dārga, un viegli izstaigājama. Ceļotāji arī slavē tuvo distanci – no Ļubļanas ātri var sasniegt romantisko Bledas ezeru un Triglavas kalnu.

2. Plovdiva, Bulgārija

“Ideāla Eiropas pilsēta,” šādi raksturo šo Bulgārijas pilsētu ceļotāji, slavējot draudzīgumu kājāmgājējiem. Daudz parku un kafejnīcu, un lieliska satiksme ar citām Bulgārijas pilsētām. Plovdiva ir arī viena no vecākajām pilsētām Eiropā, un tās vēsture sniedzas līdz pat 6000 gadiem pirms mūsu ēras.

3. Portu, Portugāle

izrādās, gleznainā Portu ceļotājiem patīk pat vairāk, nekā Lisabona – senā arhitektūra, ēdiens un skaistums – šādi tiek raksturota Portugāles ziemeļu galvaspilsēta. Portu ir ērta kājāmgājējiem, un šeit var izbaudīt arī atpūtu smilšu pludmalēs.

4. Strasbūra, Francija

Lai gan Strasbūra ir Eiropas Parlamenta mītne, ceļotājiem tā paslīd garām nepamanīta. Bet tā ir burvīga, šarmanta – pilna ar aizraujošu vēsturi un unikālu gastronomiju.

5. Turīna, Itālija

Šī pilsēta, par spīti savai pievilcībai, ir viens no nenovērtētākajiem galamērķiem ne tikai Itālijā, bet arī Eiropā. Lielākā pilsētas pievilcība – tā nav tik pārpildīta ar tūristiem kā Milāna un citas atpazīstamākās Itālijas pilsētas. Turīna ir lieliski piemērota kājāmgājējiem un vīna dārzu apmeklētājiem.

6. Viļņa, Lietuva

Lietuvas galvaspilsēta ceļotāju sajūsmu saņēmusi galvenokārt pateicoties draudzīgajiem vietējiem iedzīvotājiem un pievilcīgajām cenām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 03.05.2024 Gardēžu vakariņas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.maijā plkst.19.00 Valmiermuižas alus virtuvē gardēžu vakariņas “Alus garšu precināšana” kopā ar viesšefpavāru Dzintaru Kristovski un Aigaru | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19011116sec.