Zarasos lielākais Lietuvas festivāls "Galapagai / Rock Nights"

Viens no lielākajiem mūzikas un izklaides festivāliem Lietuvā "Galapagai / Rock Nights" uzsāk laika atskaiti līdz sava 10. jubilejas festivāla atklāšanai 2012. gadā 3. un 4. augustā salu Zarasos pārpildīs labas mūzikas un izklaides cienītāji no visas Baltijas.

"Mēs ar nepacietību gaidām Zarasos arī ciemiņus no Latvijas, tāpēc festivāla 10. jubilejas gadā Daugavpilī ir ekskluzīva iespēja iegādāties biļetes uz festivālu par īpašu cenu – tikai 13,00 Ls divām dienām un divām naktīm. Gaidām arī ģimenes ar bērniem, jo "Galapagai / Rock Nights" nav tikai mūzika. Šis festivāls nozīmē izklaidi un atpūtu visai ģimenei vienā no visskaistākajām Lietuvas vietām. Festivālā būs pieejami daudz un dažādi ūdens sporta veidi, kā arī citas aktivitātes. Apmeklētājiem būs iespēja uzspēlēt arī pokeru, piedalīties dažādās meistardarbnīcās, kāpt klintīs, izmēģināt ekstrēmos sporta veidus, apmeklēt brīvdabas bibliotēku u.c.," saka festivāla producents Aļģirdas Barnišķis-Bleka.

Kā norāda Aļģirdas Barnišķis-Bleka, "Galapagai / Rock Nights" šogad uzņem vislielāko slavenību, kāda jebkad šeit ciemojusies. Tas ir elektroniskās mūzikas duets "Chase & Status" no Lielbritānijas. "Chase & Status" kļuva par vienu no vispārdotākajiem māksliniekiem Apvienotajā Karalistē 2011. gadā – viņi pārdeva vairāk nekā 1 miljonu singlu tikai Lielbritānijā vien. The Prodigy, Jay-Z, Snoop Dogg, Rihanna atklāj, ka viņi ir lieli "Chase & Status" cienītāji.

""Chase & Status" šobrīd tik tiešām atrodas virsotnē, ir ieguvuši daudz balvu un izpelnījušies starptautisku atzinību. Šogad viņi cieta sakāvi tikai vienu reizi – viņi piekāpās "Coldplay" cīņā par labākās britu grupas balvu "Brit Awards"," smaidot norāda Aļģirdas Barnišķis-Bleka.

"Galapagai / Rock Nights" tiks uzstādītas 4 skatuves. "Chase & Status" festivāla atklāšanas vakarā uzstāsies uz  galvenās skatuves. Šeit arī industriālā metāla grupa "Oomph" no Vācijas, kā arī Lietuvas hiphopa un roka zvaigznes.

Gan uz galvenās, gan pārējām skatuvēm uzstāsies arī mūziķi no Latvijas: grupa "Dzelzs Vilks", kas Latvijā ieguva labākā roka albuma balvu; otro reizi šajā festivālā piedalīsies "Laime Pilnīga"; tāpat par labāko rokmūzikas izpildītāju "dzīvajā" atzītā grupa "Sanctimony", kā arī redzēsim lielisku atgriešanos – grupu "The Factor" u.c. Kopumā festivālā piedalīsies vairāk nekā 40 grupas un dīdžeji no Lielbritānijas, Vācijas, Baltijas valstīm, Baltkrievijas u.c.

Biļetes var iegādāties Daugavpilī t/p SOLO (Rīgas 9) un t/c Ditton Nams (Cietokšņa 60). Kā iepriekšminēts, Daugavpilī īpaša cena – 13,00 Ls. Šo biļešu skaits ir ierobežots. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja brīva. Tiem festivāla apmeklētājiem, kuri nevēlas uz festivālu doties ar savu transportu, ir iespēja, iepriekš piesakoties pa tālr. 65404915 (vai viesnīcā Park Hotel Latgola, Ģimnāzijas 46, Daugavpilī), apmeklēt festivālu ar autobusu (cena Ls 1,50; bērniem līdz 12 gadu vecumam, pensionāriem un invalīdiem Ls 1).

Vairāk informācijas par biļetēm viesnīcā Park Hotel Latgola www.hotellatgola.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6437099sec.