Tallinā atver vēsturisko TV torni un unikālu Jūras muzeju

Sākoties jaunai tūrisma sezonai, Tallina piedāvā vienreizējus tūrisma objektus, ko apmeklēt ģimenēm un citiem pilsētas viesiem: atjaunoto Tallinas televīzijas (TV) torni un jaunu Jūras muzeju.

Ekskursija Igaunijas augstākajā celtnē – Tallinas TV tornī – ir lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Šī 314 metru garā torņa, kas tika uzbūvēts 1980. gadā Olimpisko spēļu pārraidīšanai, lielākais lepnums ir valstī visaugstāk izvietotais restorāns un skatu platformas stiklotā grīda. Labos laika apstākļos no šīs 170 metru augstās platformas var ieraudzīt Tallinu, tuvās salas un Somijas piekrasti. Īpašu noskaņu piešķir platformas stiklotā grīda, kuru noteikti novērtēs asu izjūtu meklētāji.

Atjaunotā ekskursijas programma piedāvā 3D filmu, interaktīvu izstādi par Igaunijas lielākajiem sasniegumiem un aizraujošs stāsts par torņa vēsturi. Turklāt katrs apmeklētājs var ierakstīt savu video apsveikumu torņa televīzijas studijā un nosūtīt to draugiem.

Savukārt 11. maijā Tallinas iedzīvotājus un viesus gaidīs vēl viens unikāls muzejs – Jūras muzeja Hidroplānu angāri, kas sākotnēji tika būvēti kā Pētera Lielā jūras cietoksnis 1916. gadā. Šis ir īpašs notikums visiem, kurus interesē vēsture un jūras tehnika. Vienlaikus muzejs ir pievilcīgs ne tikai profesionāļiem – gan bērni, gan viņu vecāki atradīs daudz interesanta, sākot no vadīšanas simulācijas iekārtām līdz pat iespaidīgajām zemūdenēm.

Lielgabali, lidmašīnas, neparasts tilts un daudz kas cits ir apskatāmi šajā milzīga angāra formas muzejā. Interesanti, ka no 12. maija muzejs būs atvērts 33 stundas. Pēc tam muzejs strādās katru dienu no plkst. 10.00 līdz 19.00.

muzejs

Papildu informācijai:

www.teletorn.ee/et/lat

www.lennusadam.eu/en/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45282483sec.