Tallinā atvērts pirmais parkūra laukums Austrumeiropā

Tallinā ir atklāts pirmais parkūra laukums. Šis 238 kvadrātmetru lielais laukums atrodas visiem aktīva dzīvesveida piekritējiem viegli pieejamā vietā – Skones bastionā.

Šī sporta veida entuziasti ikdienā veic bīstamos trikus uz ielām. Tāpēc lai izvairītos no negadījumiem, visā Eiropā tiek ierīkoti speciāli parkūra laukumi. Tagad tāds ir arī Tallinā.

Parkūrs ir fiziski ekstrēms sporta veids pilsētvidē, kurā tiek pārvarēti dažādi šķēršļi. Parkūrs disciplinē ķermeni padarot to daudz spēcīgāku un elastīgāku. Galvenais parkūra moto ir ''Nav robežu, ir tikai šķēršļi'', un katru šķērsli ir jāpārvar.

Parkūra šķēršļi var būt gan arhitektūras objekti (margas, sienas u.c.), kā arī speciāli sagatavotas būves. Parkūra laukumā Tallinā ir 18 parkūram paredzēti elementi un 33 elementi ar īpašu marķējumu, kas palīdz iesācējiem praktizēties.

Parkūra laukuma atvēršanas dienā apmeklētāji redzēja dažādus trikus, kurus izpildīja treneri no Parkūra akadēmijas Somijā. Treneri pasniedza arī meistarklases un ikvienam interesantam palīdzēja sākt nodarboties ar parkūru.

Tagad visiem šī sporta veida mīļotājiem Latvijā ir iespēja ne tikai vingrināties uz pašu gatavotiem šķēršļiem, bet doties uz Tallinas profesionālo parkūra laukumu. Šī ir arī lieliska vieta, kur satikt domubiedrus un iegūt jaunus draugus.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.visitestonia.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Uzņēmumi


Rija Old Town Hotel Tallin
,


Rixwell Collection Savoy Boutique Hotel 5* (Tallina)
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4206059sec.