Izstādē «Balttour 2020» Daugavpils iepazīstina ar tūrisma jaunumiem

2020. gada 2. februārī Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallē noslēdzās 27. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2020", kur pirmo reizi Daugavpils pilsēta piedalījās ar savu stendu, ko izstādes laikā apmeklēja ļoti daudz cilvēku.

Trīs dienu garumā Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras, Daugavpils Marka Rotko mākslas centra un Šmakovkas muzeja speciālisti prezentēja Daugavpils tūrisma jaunumus un stāstīja par plašo un daudzveidīgo tūrisma piedāvājumu. Stenda apmeklētāji izrādīja lielu interesi par jaunajiem tūrisma objektiem – Lielā Stropu ezera promenādi un pontona konstrukciju, Medicīnas izstādi ar kontracepcijas ekspozīciju Daugavpils cietoksnī, Daugavpils inovāciju centru un citiem objektiem. Tāpat bija liela interese par Daugavpils pilsētas populārākajiem un unikālajiem tūrisma objektiem, kurus var apskatīt tikai Daugavpilī – Daugavpils cietoksni, M.Rotko mākslas centru, Baznīcu kalnu, Daugavpils skrošu rūpnīcu, Šmakovkas muzeju u.c. Liela interese bija arī par aktīvās atpūtas iespējām un laika pavadīšanas iespējām ģimenēm ar bērniem.

Daugavpils stenda viesiem tika piedāvāti aģentūras jaunākie izdotie tūrisma mārketinga materiāli – jaunā Daugavpils pilsētas tūrisma karte, tūrisma ceļvedis "Daugavpils", kurā ir apkopota vispusīga informācija par pilsētas apskates objektiem, amatniekiem, aktīvo atpūtu, ēdināšanas iespējām un naktsmītnēm, kā arī jaunais ceļvedis "Pastaiga pa Daugavpils cietoksni" un Daugavpils pilsētas un novada aktīvās atpūtas tūrisma karte. Stendā tika piedāvāti arī pilsētas tūrisma objektu informatīvie materiāli.

Izstādes apmeklētāji tika informēti par lielākajiem pasākumiem, kas šogad norisināsies Daugavpilī. Liela interese bija par pilsētas svētkiem, Martas balli, vēsturiskās rekonstrukcijas festivālu "Dinaburg 1812", pasaules līmeņa spīdveja sacensībām, Rīgas ielas svētkiem, Latgales dziesmu svētkiem un citiem kultūras pasākumiem.

Izstādes pirmajā dienā Daugavpils stendā viesojās daudzu Latvijas tūrisma aģentūru pārstāvji un tūristu gidi, kuri piedāvā ekskursijas uz Latgali. Tūrisma profesionāļi interesējās par Daugavpils pilsētas tūrisma jaunumiem, interesantiem piedāvājumiem grupām un lielākajiem pasākumiem. Otrajā dienā kopā ar aģentūras darbiniekiem stendā darbojās Daugavpils sikspārņu centrs ar dažādām aktivitātēm. Apmeklētāji ar lielu interesi piedalījās rīkotajās aktivitātes un arī pielaikoja sikspārņu spārnus un ausis.

Izstādes laikā notika viktorīna un vairāki Daugavpils stenda apmeklētāji, pareizi atbildot un jautājumiem, laimēja Daugavpils tūrisma objektu apmeklējumus un citas dāvanas.

Starptautiskā tūrisma izstāde "Balttour 2020" ir lielākais gada notikums Latvijas tūrisma nozarē un arī plašākā tūrisma izstāde Baltijas valstīs, kas ik gadu dod iespēju iepazīties ar jaunās sezonas jaunumiem un smelties iedvesmu Latvijas apceļošanai. Daugavpils pilsētas stends tapis sadarbībā ar Daugavpils Marka Rotko mākslas centru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68561816sec.