Latvijas labāko ārstu komanda ir atvērusi jaunu filiāli «ARS Diagnostikas klīnika» [2]

Medicīnas sabiedrība ARS, apvienojot Latvijas labāko ārstu komandu, 28 gadu pieredzi un vismodernākās premium klases tehnoloģijas, ir atvērusi jaunu filiāli ARS Diagnostikas klīnika.

ARS Diagnostikas klīnika, ko atklāja 2016. gada pavasarī, atrodas Rīgā, rekonstruētajā Sarkanā Krusta slimnīcas ēkā Jāņa Asara ielā 3. Tā ir iekārtota atbilstoši starptautiskajām vadlīnijām un labākajai pasaules pieredzei medicīnā.  

Īpaši svarīgi: visus izmeklējumus ar jaunākajām premium klases tehnoloģijām ARS Diagnostikas klīnikā veic kvalificēti, labi apmācīti un pieredzējuši speciālisti, radiologi – diagnosti. Tas sniedz jaunas, vēl nebijušas iespējas slimību savlaicīgas diagnostikas un efektīvas ārstēšanas jomā.

Īpaša uzmanība tiek veltīta biežāk, sastopamo audzēju – krūts dziedzeru un kuņģa zarnu trakta ļaundabīgu un labdabīgu slimību agrīnai atklāšanai.   

ARS Diagnostikas klīnikas pakalpojumi   

Magnētiskā rezonanse.

Latvijā pirmā pilnībā digitāla magnētiskās rezonanses 3 teslu iekārta (Philips Ingenia Ambient Experience 3,0 T), kas nodrošina galvas smadzeņu, galvas un mīksto audu izmeklējumus, mugurkaula, muguras smadzeņu, locītavu sistēmu, asinsvadu sistēmas, ginekoloģiskos, krūšu dziedzeru, iegurņa orgānu (ginekoloģiskie, prostatas), tievās un resnās zarnas (enterogrāfija, kolonogrāfija) izmeklējumus. Tiek piedāvāta iespēja veikt visa ķermeņa magnētiskās rezonanses skrīninga izmeklējumu, kas viena izmeklējuma laikā veic izmeklējumus -  muskuloskeletālai sistēmai (lielās locītavas- plecu, gūžu, ceļu un pēdu locītavas, mīkstie audi un muskuļi), galvas smadzenēm un mugurkaulājam visā garumā un krūšu kurvim, vēdera dobumam un iegurnim (tiek izvērtēta videne, paduses,  vēdera dobuma un iegurņa orgāni, limfmezgli).

Tiek veikta magnētiskās rezonanses izmeklējumus bērniem no 8 gadu vecuma:

•    galvas un muguras smadzenēm,

•    vēdera dobuma un iegurņa orgāniem,

•    kaulu, locītavu un muskuļu sistēmai,

•    acīm, ausīs,

•    sirds un asinsvadu sistēmām u.c.

MR iekārtai PHILIPS Ingenia 3,0T  ir pieejama īpaša programma holesteatomu (vidusauss iekaisuma komplikāciju) diagnostikai.

Plašākās krūts dziedzeru izmeklējumu metodes

Katru gadu krūts vēzis tiek atklāts aizvien jaunākām sievietēm, tāpēc ļoti svarīgi ir veikt savlaicīgu diagnostiku, kas  palīdz atklāt krūts vēzi agrīnā stadijā un ļauj to veiksmīgi ārstēt.

ARS Diagnostikas klīnikā ir attēlu diagnostikas metodes krūšu dziedzeriem:

•    digitālo mamogrāfiju ar tomosintēzes programmu, kam izmanto Hologic Selenia Dimensions,

•    ultrasonogrāfiju ar premium klases iekārtu Philips EPIQ 5,

•    digitālo magnētisko rezonansi ar Philips Ingenia Ambient Experience 3,0 T.

Ja krūšu dziedzeru izmeklējumu laikā ir radušās aizdomas par ļaundabīgiem veidojumiem krūtīs ir nepieciešams veikt biopsiju, lai apstiprinātu vai noliegtu šo diagnozi.

Krūts dziedzeru audu izmeklējumiem tiek pielietotas arī invazīvās izmeklēšanas metodes:

•    aspirācijas biopsija USG kontrolē,

•    Core biopsija USG/MG (stereotakses) kontrolē

•    vakuuma biopsija USG/MG (stereotakses) kontrolē.

Koncentrējot visas krūts slimību diagnostikas un ārstēšanas iespējas vienuviet, ARS Diagnoastikas klīnikā ir pieejama arī ķirurga-onkologa, mamologa un ķīmijterapeita, asociētā profesora Dr.med. Jāņa Eglīša konsultācija, kurš specializējies - labdabīgu un ļaundabīgu krūts dziedzeru slimību gadījumos, ādas un mīksto audu ļaundabīgu un labdabīgu audzēju gadījumos, gremošanas trakta un vēdera dobuma ļaundabīgu un labdabīgu audzēju gadījumos.

Kuņģa - zarnu trakta izmeklējumi

ARS Diagnostikas klīnikā gastroskopijas un kolonoskopijas izmeklējumiem īpaši iekārtotais endoskopijas kabinets ir aprīkots ar jaunākās paaudzes videoendoskopijas iekārtu Olympus EVIS EXERA III, kas nodrošina precīzu kuņģa-zarnu trakta diagnostiku, izmantojot labāko pasaules pieredzi un jaunākos medicīnas sasniegumus.

Kapsulas endoskopija

Unikāla, neinvazīva diagnostikas metode, kas ir paredzēta tievās zarnas diagnostikā, kas sniedz arī detalizētu informāciju par visu gremošanas traktu kopumā. Izmeklējumu veic izmantojot Olympus Endocapsule 10 sistems.

Alternatīva metode ir magnētiskās rezonanses enterogrāfija ar PHILIPS Ingenia 3,0T

Magnētiskās rezonanses izmeklējumi vēdera dobuma un iegurņa orgāniem ar MR iekārtu PHILIPS Ingenia 3,0T, kas būtiski atvieglo vēdera dobuma un iegurņa orgānu slimību diagnostiku un ārstēšanu. MR izmeklējumu veic, ja nav pietiekoši skaidra diagnoze kādā no iepriekš veiktajiem izmeklējumiem, piemēram, ultrasonoskopijā, datortomogrāfijā, endoskopijā, kā arī šis izmeklējums ir ļoti informatīvs tieši tievās zarnas diagnostikā.

Ultrasonogrāfijas izmeklējumi.

Klīnikā tiek veikti ultrasonogrāfijas diagnostika ar premium iekārtu Philips EPIQ 5 un Philips EPIQ 7 – krūšu dziedzeru USG, vēdera dobuma orgānu USG, nieru un urīnceļu USG, sēklinieku USG, vairogdziedzera USG un locītavu USG.

Litotripsija.

ARS Diagnostikas klīnika ir vienīgā vieta Latvijā, kur ambulatori tiek veikta neinvazīva nierakmeņu ārstēšana - litotripsija, izmantojot vienīgo litotripsijas iekārtu Baltijā Dornier MedTech Gemini.

Zināšanai: līdzvērtīgas izmeklēšanas iespējas pagaidām nav pieejamas nekur citur, ne Latvijā, ne Baltijā.

Noderīga informācija: ARS Diagnostikas klīnikā ir nodrošināta visu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamība personām ar funkcionālajiem traucējumiem.

Vairāk informācijas šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 ?? 05/31/2016 09:08 Kuri tad ir tie labākie ārsti? :D
Vai tā tik pašiem prieks sevi dēvēt?

2 a 05/30/2016 22:10 Nabagie arī var nākt pieteikties?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72872591sec.