Ceļotāju stāstu vakarā varēs iepazīt skaisto un pārsteidzošo Austrāliju

2020. gada 26. februārī pulksten 18:30 Valmieras Tūrisma informācijas centra Ceļotāju stāstu vakarā aicina uzzināt aizrautīgās ceļotājas Sandas Serafinovičas pieredzes stāstu par trīs nedēļas ilgo ceļojumu eksotiskajā pasaules kontinentā Austrālijā.

Ceļš tika veikts, pārvietojoties gan ar auto (pa ceļa kreiso pusi), gan sabiedrisko transportu un velosipēdu, kā arī izbaudot okeāna vēju matos, braucot ar motociklu gar tā piekrasti.     

Stāstu vakarā uzzināsiet, kā piedzīvot rudeni pavasarī, cik krāsās izgaismots pasaulslavenais Sidnejas Operas nams, ko tik bieži apbrīnojam fotogrāfijās, kā ceļojuma plānu ietekmē globālā sasilšana, vai būtu jābaidās no zīmes "Bīstami! Pludmalē krokodili!", kādi ir iespaidi, apmeklējot 12 apustuļus, un vai tiešām tie ir 12. Šos un vēl citus stāstus atklās Sanda stāstu vakarā.

Lielpilsētu šarms, sajūsma par eiropietim neierastiem dabas skatiem, tūristu vietas un aizmirsti nostūri, okeāna varenība un lietusmežu bagātība – interesentiem būs iespēja ne tikai gūt ieskatu iespaidiem bagātajā ceļojumā, bet arī dzirdēt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Sanda ir aizrautīga ceļotāja, kurai ir svarīgi sev sagādāt jaunatklāsmes prieku par līdz šim neiepazītām vietām, lietām un cilvēkiem. Lielākoties tie ir pašas organizēti braucieni ļoti izmeklētā kompānijā – ar sevi, ģimeni vai tuviem draugiem. Plānot, bet nepārplānot, gatavoties, bet nepārgatavoties. Pārsteigumi, ļaušanās, pieņemšana – tie ir atslēgas vārdi un Sandas ceļamaize, gatavojoties nākamajiem piedzīvojumiem.

Dalība stāstu vakarā ir bez maksas. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, organizatori aicina interesentus pieteikties savlaicīgi, rakstot e-pastu uz tic@valmiera.lv, ierodoties Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10) vai zvanot pa tālruni 26332213.

Nākamais stāstu vakars notiks 2020. gada 25. martā. Par to plašāku informāciju atradīsiet www.visit.valmiera.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.3634181sec.