Vidzemes Augstskolā norisināsies 3.Starptautiskā zinātniskā konference «Sabiedrība. Tehnoloģijas. Risinājumi.»

Vidzemes Augstskolā, Valmierā, Cēsu ielā 4, 2022. gada 8. aprīlī norisināsies 3. Starptautiskā zinātniskā konference “SABIEDRĪBA. TEHNOLOĢIJAS. RISINĀJUMI.”, kurā piedalīsies pētnieki, zinātnieki, akadēmiķi un viesi no Indijas, Beļģijas, Albānijas un citām pasaules valstīm, kā arī attālināti atklāšanas runu teiks Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece. Konferences mērķis ir veicināt sinerģiju starp sabiedrību, tehnoloģijām un drošību, aplūkojot tematiskās jomas, kas saistītas ar nākotnes zināšanu sabiedrību, zināšanu apmaiņu un inovācijām, ilgtspējīgu attīstību un ar digitālo transformāciju saistītajiem drošības jautājumiem. Aicinām konferencei pievienoties gan klātienē Cēsu ielā 4, 129.kabinetā, gan tiešsaistē, Vidzemes Augstskolas YouTube kanālā un MS Teams platformā šeit.

Konference sastāvēs no divām paneļdiskusiju sekcijām un studentu pētniecisko darbu sekcijas. Paneļdiskusijās tiks ievēroti atvērtās informācijas apmaiņas un pārrobežu mācīšanās principi, savukārt, studentu sekcijas mērķis ir iepazīstināt studentus ar pētniecības vidi, sniedzot iespēju prezentēt savu pētījumu tēmas kopā ar vadošajiem zinātniekiem, akadēmiķiem un pētniekiem, gan saņemot atsauksmes par savu pētījumu, gan gūstot iedvesmu no pieredzējušajiem kolēģiem.

Konference tiek organizēta specifiskā atbalsta mērķa 1.1.1.5 Atbalsts starptautiskās sadarbības projektiem pētniecībā un inovācijā 2.kārtas projekta Atbalsts Vidzemes Augstskolas efektīvai iesaistei starptautiskajā zinātnes apritē (ViA-Int) projekta Nr. 1.1.1.5/18/I/005 ietvaros.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96913385sec.