Piesakies dalībai Mājas kafejnīcu dienās Valmieras novadā

Tuvojas viens no lielākajiem, sirsnīgākajiem un gardākajiem vasaras notikumiem - Mājas kafejnīcu dienas 2023! Arī šogad 5. un 6. augustā Valmieras novada iedzīvotāji savos māju pagalmos vērs durvis savām mājas kafejnīcām.

Piedalīties aicināts ikviens interesents (uzņēmējs vai fiziska persona). Dalībniekiem nav jābūt profesionāļiem ēdināšanas vai tūrisma jomā, tomēr lieti noderēs viesmīlības gēns un gardākās receptes, ko likt lietā mājas kafejnīcu dienās. Ar mīlestību gatavots ēdiens un personīgs pieskāriens mājīgas un aicinošas atmosfēras radīšanai ir šī notikuma veiksmes atslēga. Pieteikšanās līdz 7. maijam (ieskaitot), aizpildot pieteikuma anketu šeit.

Pagājušā gada vasarā visiem zinātkārajiem gardēžiem savas nama durvis atvēra 24 kafejnīcas, kuru saimnieki sniedza ne tikai gardus ēdienus un veldzējošus dzērienus, bet pastāstīja par savām mājām un ikdienu. Tas padarīja viesošanos par īpašu notikumu, dodot iespēju piedalīties radošajās darbnīcās, spēlēt mūzikas instrumentus, doties ekskursijās, spēlēt spēles, baudīt nelielus koncertus un no sirds izdejoties!

Mājas kafejnīcu dienas notiks laikā, kad Valmieru piepildīs teātra gars un dažādās neierastās vietās norisināsies valmieriešu un pilsētas viesu iecienītais Valmieras vasaras teātra festivāls. Ik gadu pasākums pulcē vairākus tūkstošus apmeklētāju, trīs dienu garumā ļaujot piedzīvot ne tikai teātri, bet ieraudzīt, izjust un izgaršot visu, ko Valmieras novads un Valmiera spēj piedāvāt saviem viesiem. Šogad abi pasākumi veidos kopīgu interaktīvo karti ar kafejnīcu un izrāžu norises vietām.

Plašāka informācija par dalību Mājas kafejnīcu dienās Valmieras novada dalībniekiem, kuri būs aizpildījuši pieteikšanās anketu, tiks sniegta 8. maijā Tūrisma pārvaldes organizētā tiešsaistes sapulcē.

Ja vēl māc šaubas, kāpēc Jums būtu jāpiedalās un jākļūst par šefpavāru, tad šeit var rast spēka vārdus iedvesmai no iepriekšējo gadu Mājas kafejnīcu dalībniekiem!

Mājas kafejnīcu dienu mērķis ir popularizēt reģionālā tūrisma galamērķus. Iniciatīvu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar LLTA “Lauku ceļotājs”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62112188sec.