14. jūlijā sāksies uzņemšana ViA pamatstudijās

No piektdienas, 2023. gada 14. jūlija, sāksies studentu pieteikšanās pamatstudijās Vidzemes Augstskolā (ViA). Studētgribētāji pieteikumu varēs iesniegt pakalpojumu portālā www.latvija.lv/studijas.

ViA piedāvā iegūt pirmā līmeņa augstāko izglītību studiju programmā “Ilgtspējīgu ēku būvniecība”. Savukārt profesionālo bakalaura grādu šādās studiju programmās: “Biznesa vadība”, “Informācijas tehnoloģijas”, “Komunikācija un sabiedriskās attiecības”, “Mediju studijas un žurnālistika”, “Tūrisma organizācija un vadība” un “Mehatronika”.

Uzņemšanas konkursā par studiju vietām var piedalīties gan tie vidējās izglītības iestāžu absolventi, kuri ir kārtojuši centralizētos eksāmenus, gan tie, kuri vidusskolas gaitas beiguši līdz 2004. gadam un centralizētos eksāmenus nav kārtojuši. Savukārt, ja jau iegūta augstākā izglītība kādā nozarē, iespējams piedalīties pamatstudiju konkursā atkārtoti un sekmīga rezultāta gadījumā iegūt izglītību arī citās nozarēs. Studētgribētājs vidējo izglītību ir ieguvis ar 2019. gadu un izpilda visas uzņemšanas prasības, tad dokumentu uzrādīšana / pieteikuma apstiprināšana klātienē nebūs nepieciešama. Savu elektroniski izveidoto pieteikumu viņš varēs apstiprināt pats.

Pamatstudiju reflektantiem klātienes pieteikšanās/pieteikumu apstiprināšana un dokumentu uzrādīšana iespējama no 18. līdz 24. jūlijam, ierodoties vienā no vienotajā sistēmā iesaistīto augstskolu uzņemšanas kontaktpunktiem, tostarp arī Vidzemes Augstskolā Tērbatas ielā 10.

Papildu informācija par uzņemšanas nosacījumiem un studiju uzsākšanu ViA, rakstot uz e-pastu uznemsana@va.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26182255.

Jāpiebilst, ka ViA piedāvā studēt un aicina pieteikties studijām maģistrantūrā: “Biznesa vides vadība”,  “Kiberdrošības inženierija”, “Stratēģiskā komunikācija un pārvaldība”, “Tūrisma konkurētspējas vadība” un “Virtuālā realitāte un viedās tehnoloģijas”.

Vidzemes Augstskola kopā ar Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju un Ventspils augstskolu īsteno doktorantūras programmas “Ekonomika un uzņēmējdarbība” un savukārt ar Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju –  “Sociotehnisku sistēmu modelēšana”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.35547185sec.