Sagatavots ceļvedis «Valmieras puse ziemā neklusē!»

Valmieras Tūrisma informācijas centrā sagatavots ikgadējais tematiskais ceļvedis ''Valmieras puse ziemā neklusē!''. Tajā atrodami piedāvājumi daudzpusīgām aktivitātēm ziemas sezonā Valmieras pilsētā, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novados.

Ceļvedis veidots, lai ikviens atrastu sev piemērotāko aktivitāti ziemas sezonā. Tajā iekļauta informācija par interesantām apskates vietām un brīvā laika pavadīšanas iespējām, kuras var izmantot ģimenes, aktīvās atpūtas cienītāji, gardēži, kultūras un mākslas baudītāji un citi interesenti.

Ceļvedi „Valmieras puse ziemā neklusē!” veido četri temati. Ceļveža sadaļā ''Īsti ziemas prieki'' apkopota informācija par aktīvās atpūtas iespējām svaigā gaisā, piemēram, izjādēm zirga mugurā vai distanču slēpošanu. Sadaļā ''Kultūras un mākslas pasaule'' iekļauta informācija par koncertiem, izstādēm un citiem pasākumiem. Savukārt, sadaļā ''Izklaide un aizraujoša nakts dzīve'' apkopota informācija par naktsklubiem un bāriem, kā arī vietām, kur tiek rīkoti muzikālie vakari. Tiem, kas vēlas sevi palutināt ar SPA procedūrām, Valmieras TIC iesaka ieskatīties ceļveža sadaļā ''Sevis lutināšana un romantika divatā'', bet gardēžiem - ''Ziemas labumi gardēžiem''. Interesentiem, kuri vēlas iemācīties vai uzzināt ko jaunu, domāta ceļveža sadaļa ''Ziema Tavam vaļaspriekam''.

Plašāka informācija par piedāvājumu pieejama www.visit.valmiera.lv.

Valmieras Tūrisma informācijas centrā jau iepriekš ir gatavoti īpaši piedāvājumi, piemēram, ''Skolēnu rudens ekskursiju ceļvedis'', ''Zemeņu piedāvājums'', ''Valentīna dienas piedāvājums'' un citi. Tāpat Valmieras Tūrisma informācijas centrs regulāri aicina apmeklētājus uz Ceļotāju stāstu vakariem, un nākamais ceļotāju stāstu vakars būs 29.janvārī, kad stāsti mūs aizvedīs uz silto un saulaino Horvātiju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4561069sec.