Ludzā skanēs latviešu ekoloģiskās mūzikas grupas DUCELE koncerts «Tā viš' i»

2019. gada februārī sāksies latviešu ekoloģiskās mūzikas grupas DUCELE koncerttūre "Tā viš' i" Latvijas reģionos, un pirmais koncerts notiks Ludzā 15. februārī (Ludzas Tautas namā, Stacijas ielā 41, Ludzā), sākums plkst. 19:00.

Koncertos "Tā viš' i" skanēs pazīstamas un mazāk pazīstamas latviešu tautas dziesmas ļoti savdabīgā pop/folk/ hipster/ svinger jeb tikai DUCELES vīriem raksturīgā roka interpretācijā. Koncerta programmā iekļauto dziesmu tematika ir koncentrēti pašironiska – par tautu meitu un tautu dēlu viedumu, par pieguļu un meitās jāšanu, par līgaviņas lūkošanu un precībām, par karošanu un miera laikiem, par mīlestību un šķiršanos, par mīlēšanos – par latvietim vien zināmām tēmām cauri gadsimtiem, kas zināmas vēl šodien. Protams, koncerta laikā DUCELES vīri aprunāsies ar klausītājiem par viņus uzrunājošām, izaicinošām un pat varētu teikt – delikātām mūsu sabiedrības aktualitātēm. Būs iespēja pasmieties par sevi un citiem.

Līdz ar pirmo koncertu 2019. gada 15. februārī pie klausītājiem nokļūs arī grupas otrais mūzikas albums "Tā viš' i 2", kur būs iekļautas 13 DUCELES dziesmas, kas tapušas pēdējo divu gadu laikā. Tiem koncertu apmeklētājiem, kuri vēl nav paguvuši iegādāties grupas pirmo albumu "Tā viš' i", to būs iespēja izdarīt koncertu starpbrīžos, jo DUCELES dalībniekiem rūp viņu klausītāji un kvēlākie fani.

Lai koncertu "Tā viš' i" apmeklētājiem vakars būtu izdevies, būtu iespēja padižoties saviem tuviniekiem un draugiem, ka bijuši DUCELES koncertā, tiks dota iespēja koncerta starplaikā nobildēties ar mūziķiem un saņemt autogrāfus – gatavojiet rakstāmos un spodriniet kameras aci!

Kā jau izaicinošai grupai pienākas, tad koncertu apmeklētājiem, kuri būs īpaši piedomājuši par savu izskatu, būs patīkami pārsteigumi: apmeklētājiem, kuri uz koncertiem būs ieradušies krāsaini apģērbti – DUCELES stilā (ar pielīmētu bārdu un/vai ūsām, cilindrā vai katliņā, krāsainā kleitā vai uzvalkā – tā, lai pašiem un apkārtējiem būtu jautri).

Katrā koncerta norises vietā uzstāšanās var būt atšķirīga, jo koncertos tiks pieaicināti viesmūziķi, kuri kuplinās DUCELES pop/folk/hipster/svinger roka šūniņas skanējumu ar saviem muzikālajiem krāsu triepieniem, padarot koncertus vēl krāsainākus un lustīgākus.

Un patīkamā un mūsdienīgā ziņa – DUCELE koncertos atļauta fragmentāra mākslinieku uzstāšanās fotografēšana un filmēšana, tūres producentiem un DUCELEI saglabājot autortiesības uz nofilmēto video materiālu. Vislabāk, ja publicēsiet savu veikumu sociālajos tīklos, izmantojot modernās tehnoloģijas un izmantojot tēmturus #ducele #tāviši

DUCELE dalībnieki:

  • Andris Alviķis – balss, kontrabass, sitamie instrumenti,

  • Arnis Veisbārdis – balss, ģitāra,

  • Artūrs Uškāns – balss, akordeons, kokle, dūdas, stabules, ģitāra,

  • Mārcis Kalniņš – balss, bandžo, bazuki, ģitāra.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.71205521sec.