Ģimeņu rallijs un autokoncerts Gulbenes novadā pārcelts uz 20.jūniju

Ņemot vērā, ka epidemioloģiskā situācija valstī neuzlabojas un divu nedēļu kumulatīvais saslimstības rādītājs turpina pieaugt, 15.maijā paredzētais Ģimeņu rallijs Gulbenes novadā kopā ar grupas “Astro'n'out” autokoncertu tiek pārcelts uz 20.jūniju.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! Mēs, pasākuma organizatori, ceram uz drīzu epidemioloģiskās situācijas uzlabojumu valstī. Ģimeņu rallijs un autokoncerts ir ļoti gaidīts notikums, tāpēc būsim atbildīgi un mazliet pacietīsimies, lai pasākums varētu notikt jau pavisam drīz – 20.jūnijā! Visas uz pasākumu iegādātās biļetes būs derīgas jaunajā pasākuma norises datumā.

Biļešu iegāde un reģistrācija joprojām turpinās! Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un interneta vietnē www.bilesuparadize.lv. Pēc biļetes iegādes dalībnieki aicināti aizpildīt reģistrācijas anketu šajā saitē: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrt-mSH09quIflOq5Yt7-ZoNFQeAZ2dOgt0tv7zhVlirXfJA/viewform līdz 18.jūnija plkst. 23.59.

Aicinām sekot līdzi jaunākajai informācijai facebook.com kontā "Gulbene Tourism" un mājaslapā www.visitgulbene.lv!

Ar Ģimeņu ralliju tiks atklāta aktīvā tūrisma un atpūtas sezona Gulbenes novadā, ļaujot rallija dalībniekiem baudīt Gulbenes novada tūrisma piedāvājumu un dažādas kultūras un sporta aktivitātes. Dalība rallijā notiks ar mobilās lietotnes “Loquiz” palīdzību. Rallija laikā, sekojot norādēm lietotnē, ekipāžām būs jādodas uz kontrolpunktiem un jāveic dažādi uzdevumi, krājot punktus. Ekipāžas varēs brīvi plānot savu laiku un maršrutu. Ātrums nebūs svarīgs, daudz svarīgāka būs uzdevumu veikšanas precizitāte un veiksme. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems organizatoru sarūpētas vērtīgas balvas. Būs arī specbalvas no tūrisma uzņēmējiem.

Ģimeņu ralliju organizē pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” sadarbībā ar Gulbenes novada Kultūras pārvaldi, Sporta pārvaldi un novada tūrisma uzņēmējiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51226997sec.