5 iemesli, kāpēc ceļot grupā ir izdevīgāk

Ir cilvēki, kuri mīl ceļot vienatnē, bet ir arī tādi, kuri nekur nedotos bez ģimenes vai draugiem. Iespējams, ka ceļojums grupā ir ne tikai izdevīgāks, bet noteikti arī piedzīvojumiem un spilgtiem iespaidiem bagātīgs.

1. Iespēja dalīties iespaidos.

Vispatiesākās emocijas noteikti ir kaut ko darot pirmo reizi – ieraugot kādu no pasaules brīnumiem, nogaršojot eksotisku ēdienu vai sasniedzot sev nospraustu mērķi. Šādos mirkļos ir vērts dalīties ar citiem, jo dalīts prieks ir dubults prieks, turklāt kas gan varētu būt labāks kā kopīgas atmiņas, kas iegūtas kāda ceļojuma laikā.

2. Labākas bildes (un bildes vispār)

Ceļotājiem, kuri ceļo grupās noteikti nebūs jāriskē ar savu dzīvību, cenšoties uzņemt ideālo pašbildi, jo nu to varēs ļaut izdarīt jebkuram savam ceļa biedram, kas noteikti iemūžinās pirmos iespaidus pie kāda lieliska dabas vai industriālā objekta.

3. Mazāka iespēja apmaldīties

Liela problēma svešā valstī vai pilsētā varētu būt orientēšanās, tādējādi apmaldoties nezināmā vietā. Tomēr iespēja, ka kādam no grupas nebūs karte, GPS vai izcilas orientēšanas spējas ir minimāla – ja arī tā tomēr notiek, tad maldīšanās pa mazajām ieliņām noteikti būs daudz jautrāka kompānijā nevis vienatnē.

4. Iespēja apskatīt vietas, uz kurām būtu jāgaida rindā

Nav labāka veida kā iegūt ekskluzīvu pieeju dažādiem tūrisma objektiem kā kopā ar grupu, piemēram, apejot dažādas rindas, kurās jāpavada vairākas stundas. Kā arī iespējams, ka kāds no ceļotāju grupas zinās pastāstīt kādu interesantu faktu vai iespējams pat parādīt kādu plaši nezināmu vietu, atklājot pilsētas burvību no cita skatu punkta.

5. Var ietaupīt naudu

Nereti pie muzeja vai kāda cita tūrisma objekta durvīm ir redzamas zīmes, kuras vēsta par īpašajām grupas atlaidēm. Ietaupīt mazliet naudu vienmēr ir parocīgi, īpaši, ja ir plānots apmeklēt daudz un dažādus apskates objektus, lai iegūtu pēc iespējas vairāk iespaidus, ko atcerēties pēc vairākiem gadiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.03.2024 - 23.03.2024 Starptautiskais zvaigžņu festivāls Liepājas reģiona TIB
Liepājas Starptautiskajā zvaigžņu festivālā, 15. martā koncertzāles “Lielais dzintars” ar džeza programmu publiku priecēs “Trio Elpo”. | Skatīt vairāk
Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Klasiskā Itālija jau 24.03.! Latvia Tours
Garantēts ekskursiju ceļojums! 24.03.-31.03. Grāca, Venēcija, San Marino, Roma, Florence, Pyramidenkogel | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53964615sec.