Aicina uz tiešsaistes vieslekciju par dzīves pārmaiņu anatomiju

Notikumi visā pasaulē piespieduši lielu daļu sabiedrības mainīt savu ikdienu un ieradumus. Attālinātais darbs, mācības, pulcēšanās ierobežojumi un citi aspekti mudina mūs mainīties, tomēr pārmaiņas ne vienmēr ir patīkamas.

Lai veiksmīgāk pieņemtu pārmaiņas un iemācītos izmantot tās savā labā, Biznesa augstskolas Turība 16. novembrī 18.00 aicina uz iedvesmas un iekšējās transformācijas pasniedzēja Jāņa Brūna tiešsaistes vieslekciju “Transformācijas algoritms - dzīves pārmaiņu anatomija”, kurā lektors stāstīs par pārmaiņām kā cilvēkus vienojošu faktoru. Vieslekcija būs skatāma augstskolas Facebook lapā.

Vienmēr pienāk brīdis, kad jāmainās. Ne vienmēr pārmaiņu raisītā intensitāte var šķist patīkama, taču to ir iespējams pārvaldīt, sekojot algoritmam, kas vienmēr uzvedīs uz jaudīga un jēgpilna dzīves ceļa. Kā to panākt? Kāds ir šis algoritms? Kā pieņemt pārmaiņas un tranformēt tās panākumu gūšanā? Par to plašāk tiks stāstīts vieslekcijā.

“Es zinu, kādus sarežģījumus var radīt pārmaiņas, īpaši, ja nav pienācīga atbalsta un vadlīniju, kā rīkoties. Pārmaiņas var radīt nenoteiktību, trauksmi un bailes par nākotni, tomēr esmu pārliecināts, ka ikviens cilvēks ir pelnījis mierīgu un piepildītu dzīvi,” savā grāmatā “Pārmaiņu rokasgrāmata” (“The Transition Manual”) stāsta Jānis Brūns.

Jānis Brūns ir iedvesmas un iekšējās transformācijas pasniedzējs. Pēc aiziešanas no militārā dienesta, viņa aizraušanās ar personīgo izaugsmi ļāva atvērt savu praksi, kas paplašina cilvēka apziņas potenciālu un optimizē veselību. Jānis vada seminārus, retrītus un darbnīcas vairākās pasaules valstīs.

Lai piedalītos tiešsaistes vieslekcijā, nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09264183sec.