«Lattelecom Rīgas maratons» maina nosaukumu

Līdz ar Lattelecom uzņēmuma vārda un zīmola maiņu, arī Lattelecom Rīgas maratons turpmāk nesīs Tet vārdu. No šodienas populārākā tautas sporta notikuma nosaukums ir Tet Rīgas maratons, un sestdien, 2019. gada 16. februārī, skrējēji aicināti piedalīties īpašā svētku noskaņas treniņā.

Jau ziņots, ka 2019. gada 1. aprīlī Lattelecom mainīs zīmolu un uzņēmuma nosaukumu uz SIA Tet, vienlaikus piedzīvojot vērienīgu biznesa stratēģijas maiņu. Mainot nosaukumu uz Tet Rīgas maratons, Baltijas valstīs vērienīgākais tautas sporta notikums ies sava galvenā partnera pēdās, vēl aktīvāk izvēršoties ārpus Latvijas robežām, uz Rīgu un Latviju cenšoties atvilināt arvien pieaugošu maraton-tūristu apjomu, kā arī turpinās kopīgi strādāt pie pasaules līmeņa tehnoloģisku un izklaides inovāciju ieviešanu gan pašā pasākumā, gan infrastruktūrā un loģistikā, gan dalībnieku apkalpošanā.

"Lattelecom zīmola paspārnē esam kļuvuši vienīgo IAAF zelta maratonu Ziemeļeiropā, kā arī veiksmīgi sadarbojušies dažādu inovāciju ieviešanā – no dalībnieku reģistrācijas un atsekošanas  līdz izklaides un tehnoloģiju apvienošanai trasē un finišā. Mūzikas, sporta, un izklaides šovs, piemēram, kuru sadarbībā ar Helio pagājušajā gadā izvērsām finišā, ir viens no visu laiku efektīvākajiem šāda veida risinājumiem maratona vēsturē, kuru atzinīgi novērtējuši dalībnieki un ārvalstu viesi," komentē Aigars Nords, Tet Rīgas maratona organizatoru komandas vadītājs.

"Priecājamies, ka Lattelecom un Lattelecom Rīgas maratona vairāk nekā 10 gadu sadarbībā esam kopīgi auguši un ar katru gadu skrējēju sabiedrībai snieguši arvien plašākas iespējas. Arī šī gada skriešanas svētkos kopīgi sarūpēsim virkni tehnoloģiski izklaidējošu risinājumu un iespējas, kas dalībniekiem un līdzjutējiem sniegs aizraujošus brīžus gan finišā, gan trasē," saka Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Treniņi Tet Rīgas maratonam

Organizatori atgādina, ka treniņi Tet Rīgas maratonam 18. un 19. maijā sadarbībā ar Riga Runners komūnu aktīvi notiek jau kopš rudens. Arī šonedēļ interesenti aicināti ierasties gan trešdien, kad notiks iknedēļas skrējiens ar vispārējās fiziskās sagatavotības vingrinājumiem, gan sestdien, 16. februārī, kad plānoti skrējieni plašā tempu un distanču variācijā un ar kārtīgu izstiepšanos noslēgumā.

Sestdienas treniņš būs simbolisks veltījums nosaukuma maiņai un pārējai uz Tet zīmolu – gaidāmas pārsteiguma balvas un gardas uzkodas visiem treniņa dalībniekiem. Atgādinām, ka sestdien treniņš notiks plkst. 10.00 Lattelecom telpās Dzirnavu ielā 105. Vairāk par gaidāmo lasiet Tet Rīgas maratona mājas lapā.

Tet Rīgas maratons Zelta sezonas atklāšanas forums 23. februārī

Visus interesentus Tet Rīgas maratons aicina uz pirmās Zelta sezonas atklāšanas forumu, kurā virkne pasaules spožāko vieglatlētu un atlētu dalīsies ar savu uzvaru, motivācijas un iedvesmas aizkulisēm. Forumā, kurš 23. februārī norisināsies Radisson Blu Latvija, uzstāsies pasaules rekordiste maratonā Pola Redklifa, titulētākā Latvijas gargabalniece Jeļena Prokopčuka, viens no pasaules vadošajiem bokseriem Mairis Briedis, kā arī Latvijas izcilākie vieglatlēti Laura Ikauniece, Sindija Bukša un Jānis Leitis. Reģistrēties Tet Rīgas maratona Zelta sezonas atklāšanas forumam aicināts jebkurš skrējējs un aktīva dzīvesveida piekritējs. Reģistrēties un ieejas biļeti par velti iegūt iespējams Tet Rīgas maratona mājas lapā.

Par Tet Rīgas maratonu:

Maratons Rīgas pilsētā notiek kopš 1991. gada. 29. Tet Rīgas maratons notiks 2019. gada 18.–19. maijā. 2018. gadā pasākums pulcēja 37 645 dalībniekus, t. sk., 4243 ārvalstniekus no 78 pasaules valstīm un 12 tūkstošus bērnu "Rimi Bērnu dienas" ietvaros. Pasākums ir saņēmis prestižo Starptautiskās Vieglatlētikas federāciju asociācijas (IAAF) "Zelta" kvalitātes zīmi (Gold Label). Maratonu kopš 2007. gada sadarbībā ar Rīgas domi rīko aģentūra NECom. Galvenais partneris un tehnoloģiskais nodrošinātājs – Lattelecom, oficiālais partneris – Rimi, sponsori – adidas, WESS Motors Toyota, Sportland. Partneri – Live Riga, Eiropas Komisija, Mēness aptieka, dabīgais minerālūdens Mangaļi, Isostar, DPD Latvija, Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, LSFP, LVS, 1188, Klotiņi & Serģis, Hansgrohe, VSK Noskrien. Mediju partneri – 360TV, LNT, Delfi, Dienas Bizness, JCDecaux.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.03235698sec.