Bezmaksas seansā izrādīs Labākās tūrisma filmas

Tūrisma filmu festivāla "Tourfilm Riga" labāko īsfilmu parāde īpašā seansā kinoteātrī "Splendid Palace" notiks 2019. gada 24. maijā plkst. 17:00. Ieeja seansā bez maksas.

Rīgas domes organizētajā Starptautiskajā tūrisma filmu festivālā "Tourfilm Riga 2019", kas ik pavasari notiek Rīgā, pulcējot dalībniekus no tuvākām un tālākām ārvalstīm, šogad kopumā tika iesūtītas 500 tūrisma īsfilmas no 46 valstīm.

Festivāla mērķauditorija ir gan ikviens interesents, kas vēlas gūt vizuālu informāciju par interesantiem tūrisma galamērķiem Latvijā un ārvalstīs, gan arī tūrisma nozares speciālisti.

Kā ierasts, festivālu ar savām filmām izkrāšņojusi arī Starptautiskā tūrisma filmu festivāla komiteja (CIFFT), iesniedzot īsfilmas, kas ar panākumiem startējušas festivālos citviet pasaulē.

No plašā pieteiktā īsfilmu klāsta oficiālajai vērtēšanai tika atlasītas 173 filmas. Starptautiskās žūrijas vērtēšanai šogad nodotas īsfilmas no tādām valstīm kā ASV, Kanādas, Austrālijas, Irānas, Indijas, kā arī teju visām Eiropas valstīm.

Žūrija ir noskatījusies un izvērtējusi visas festivāla dalībnieces, nosakot labāko tūrisma filmu katrā no astoņām nominācijām: tūrisma galamērķis - pilsēta, reģions un valsts, tūrisma produkti, tūrisma pakalpojumi, eko tūrisms, piedzīvojumu tūrisms un Latvijas tūrisma produkts.

Visas nominētās filmas tiks demonstrētas bezmaksas seansā 24. maijā plkst. 17.00 kinoteātra "Splendid Palace" Mazajā zālē, Elizabetes ielā 61. Ikviens interesents laipni aicināts!

Vairāk informācijas meklējiet festivāla mājaslapā vai "Facebook" lapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Laivošanas sezonas atklāšana! Bauskas TIC
Dodies aizraujošā laivu sezonas atklāšanas braucienā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk
Idejas pavasara svētku dāvanām Kolekcija
Pavasara svētki ir īpaši - dan Lieldienas, gan Mātes diena, gan īpašie svētki mums svarīgiem cilvēkiem. Šajā kolekcija idejas dāvanām no kolekcija | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.15368104sec.