Tuvojas jauno studentu uzņemšana Vidzemes Augstskolā

No 2019. gada 25.jūnija Vidzemes Augstskolā (ViA) sāksies jauno studentu uzņemšana pamatstudiju, maģistrantūras un doktorantūras studiju programmās piecos studiju virzienos - Biznesa vadība, Informācijas tehnoloģijas, Mehatronika, Komunikācija, mediji un pārvaldība, kā arī Tūrisms un atpūta, piedāvājot topošajiem studentiem vairāk nekā 500 apmaksātas studiju vietas.

Darba devēju novērtētas studiju programmas

Potenciālajiem studentiem ViA piedāvā studēt dažādu līmeņu studiju programmās.

Tiek piedāvātas studijas 1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmās — "Informācijas tehnoloģijas" vai "Mehatronika".

Savukārt augstāka līmeņa studijās topošajiem studentiem ir iespēja pieteikties uz kādu no sešām profesionālajām bakalaura studiju programmām —  "Biznesa vadība", "Informācijas tehnoloģijas" (SPECIALIZĀCIJA:  "Kiberdrošība un programmēšana" vai "Virtuālās realitātes un mobilo sistēmu izstrāde"), "Komunikācija un sabiedriskās attiecības", "Mediju studijas un žurnālistika", "Mehatronika", "Tūrisma organizācija un vadība" (SPECIALIZĀCIJA: "Viedā tūrisma uzņēmējdarbība" vai "Tūrisma un pasākumu pieredzējuma dizaineris").

Reaģējot uz augošajiem ģeopolitiskajiem izaicinājumiem, kā arī sabiedrību transformējošajiem procesiem, tostarp kontekstā ar digitālo tehnoloģiju lomas pieaugumu, ViA interesenti var studēt maģistra līmeņa studiju programmās — "Stratēģiskā komunikācija un pārvaldība", "Mediju un informācijas pratība" un "Kiberdrošības inženierija". Latvijā vēl nebijusi programma, kas izveidota atbilstoši pieaugošajām virtuālās un papildinātās realitātes tendencēm  — "Virtuālā realitāte un viedās tehnoloģijas".

Interesenti, kas vēlās studēt programmā, kas vērsta uz inovatīvu un ilgtspējīgu tūrisma vadības principu apguvi, sabalansējot teorētiskās un praktiskās zināšanas, var izvēlēties maģistra līmeņa studiju programmu "Tūrisma stratēģiskā vadība".

Vairāk nekā 500 budžeta vietas

Šovasar koledžas, bakalaura un maģistra studiju līmenī ViA piedāvā vairāk nekā 500 budžeta vietas, kas ļaus ne vien Vidzemes reģiona skolēniem, bet arī jauniešiem no visas Latvijas pretendēt uz kādu no budžeta vietām sevis izvēlētajā studiju programmā.

Ar budžeta vietu sadalījumu var iepazīties šeit.

Dažādas studiju maksas atlaides atrodamas šeit.

Dienesta viesnīcas jeb "kojas"

ViA studentiem ir iespēja dzīvot trīs dienesta viesnīcu ēkās. Zvejnieku ielā 13 un Ausekļa ielā 25a studenti dzīvo labiekārtotos divistabu dzīvokļa tipa numuriņos pa diviem vienā istabā, katrā dzīvoklī ir sanitārais mezgls. Stacijas ielā 22 dzīvošana studentiem ir organizēta pa trim istabiņā ar tualeti un dušu, kas ir kopēja stāva iemītniekiem.

Maksa par dienesta viesnīcu ir apmēram 65 EUR mēnesī.

Reģistrēšanās pamatstudijām

Pieteikties studijām var no 25.jūnija līdz 9.jūlijam gan elektroniski, gan arī, ierodoties uz vietas JEBKURĀ no augstākās izglītības iestādēm no 2.jūlija līdz 9.jūlijam, ja vien šīs augstākās izglītības iestādes ir iesaistījušās vienotajā uzņemšanā pamatstudiju programmās.

ViA uzņemšanas punkti būs Valmierā, Cēsu ielā 4, kā arī Rīgā, 11.novembra krastmalā 29, "Valmieras pilsētas pārstāvniecība Rīgā".

Konkurss vienotajā uzņemšanā norisināsies divās kārtās.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti portālā www.latvija.lv, kā arī SMS un e-vēstules veidā.

Apskaties konkursa pirmā kārtas shēmu šeit.

Studijas maģistrantūrā

No 25.jūnija līdz  10.jūlijam (līdz plkst.14:00) var pieteikties maģistrantūras studijām, izmantojot ViA portālu magistri.va.lv (pieteikums nav jāapstiprina klātienē).

Rezultāti būs pieejami 16.jūlijā - www.lais.lv, magistri.va.lv

Studiju līgumu slēgšana klātienē: 16. - 19.jūlijs (plkst. 10:00 – 16:00), ViA, Cēsu ielā 4

Studijas doktorantūrā

Pieteikties studijām varēs no 25.jūnija līdz 23.augustam, darba dienās plkst.10:00 - 13:00 ViA, Cēsu iela 4, C205.kabinetā.

Konkursa uz valsts budžeta finansētajām studiju vietām un aizpildītajām pašfinansētajām studiju vietām rezultāti būs pieejami 30.augustā - www.lais.lv

Studiju līgumu slēgšana klātienē: 30.augusts (plkst. 10:00 – 13:00), ViA, Cēsu ielā 4, C205

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.03.2024 - 20.03.2024 “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” Valmieras TIC
19.martā plkst.12.00 un 14.00 Valmieras Kultūras centrā koncertuzvedums “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” koncertu ciklā “Mūzika Tev”. | Skatīt vairāk
Latvija 7 EUR
Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79300404sec.