Ceļojumu horoskops 2020. gadam

Ja zvaigznes spētu runāt, bet Tu - tām uzticēties, iespējams, izdotos nokļūt vistrāpīgākajos galamērķos, kur viss notiktu tieši tā, kā vēlies Tu.

Izlasi 2020. gada ceļojumu horoskopu un sāc plānot savu atpūtu!

Auns

Ceļotāja tips: pionieris.

Jums piemīt īsta dēkaiņa dvēsele. Aunus allaž vilina jaunu robežu šķērsošana un pārvarēšana, kas ļauj izpētīt vēl nezināmus apvāršņus. 2020. gadā skaistas emocijas gūsiet tādos galamērķos kā Neapole Itālijā un Krakova Polijā. Bet taureņi vēderā lidos, ja dosieties piedzīvojumos uz Belizu Centrālamerikā vai Borneo salu Malaizijā.

Vērsis

Ceļotāja tips: dodies tur, kur pūš vējš.

Vērsi raksturo patika pret estētiskām lietām un vietām, kā arī dabu, tādēļ zaļās ainavas jums ir izcili piemērotas. Vērsi jutīsies labi Īrijā, Šveicē un Slovēnijā, kur daba izpaudusies visā tās krāšņumā. Tālākiem ceļojumiem 2020. gadā astrologi iesaka iepazīt Laosu kur ar pietāti varēsiet vērot savvaļā mītošos ziloņus un vienkārši vērot dabu.

Dvīņi

Ceļotāju tips: ballīšu zvērs.

Dvīņus ceļojumā nespēj nogurdināt nekas un šķiet, ka viņi atvaļinājuma laikā burtiski aizmirst, kas ir miegs. Tādēļ dvīnim īpaši piemērotas būs pilsētas, kurās duna nerimstas ne dienā, ne naktī. 2020. gadā vari iepazīt Londonas, Sanfrancisko un Melburnas strauji pulsējošo ritmu. Jums patiks arī grupu ceļojumi, jo šī būs iespēja nodibināt jaunu draudzību. Dvīnis vienlīdz labi jutīsies arī Austrālijā, Brazīlijā un ASV dienvidos.

Vēzis

Ceļotāja tips: ūdens prieku baudītājs.

Vēzim īpaši svarīga ir māju sajūta, lai arī kurā pasaules daļā tas atrastos. Tā kā vēzis ir ūdens zīme, drošību radīs galamērķi, kur iespējams sajust šo stihiju. Derēs gan Amsterdama ar saviem labirintu kanāliem, kas vijas pa pilsētu, gan arī Jaunzēlande ar plašo ezeru klāstu. Lieliska izvēle būs arī Skotija un Kanāda.

Lauva

Ceļotāja tips: saules mīlulītis.

Lauva alkst pēc tveices un siltuma, tādēļ šī zodiaka zīme vismaz pāris reizes gadā grib sasildīties un pabarot savu dvēseli ar saules staru spožumu. 2020. gadā lauvas omulīgi jutīsies Indijā (jo īpaši - Mumbajā), Losandželosā, Kubā un Kolumbijā.

Jaunava

Ceļotāja tips: neglābjams romantiķis.

2020. gadā uzsvaru liksi uz sevis lutināšanu, tādēļ galamērķi izvēlēsies pēc tā piedāvājuma veselības jomā. Tas var būt gan izcils SPA piedāvājums, gan jogas nometne. Jaunajā gadā jaunavām ieteicams doties uz Franciju, Grieķiju, kā arī Norvēģiju, kur dabai piemīt dziedinošs spēks. Savukārt tie, kuri vēlēsies uzsvaru likt  garīgās veselības sakārtošanai, ceļos uz Nepālu.

Svari

Ceļotāja tips: kultūras cienītājs.

Svari enerģiju iegūst no saviem ceļabiedriem un ceļā sastaptajiem. Īpaši augstu vērtē galamērķus, kuros var baudīt mākslu un skaistumu, tādēļ 2020. gadā vilinošs galamērķis būs Japāna, Austrija (jo īpaši Vīne), kā arī Vjetnama.

Skorpions

Ceļotāja tips: mistēriju mednieks.

Skorpioni tiek dēvēti par vienu no emocionālākajām zodiaka zīmēm. Tieši tādēļ mistērijām apvītie galamērķi būs jūsu ceļojuma magnēts 2020. gadā. Pie tiem pieder Maroka, Mjanma, Ekvadora un Ņūorleāna.

Strēlnieks

Ceļotāja tips: dzīves baudītājs bez robežām.

Pasaule ir jūsu mājas – lai arī kur jūs atrastos. Strēlnieku vilina ballītes, jaunas iepazīšanās, ceļošanas brīvība, tādēļ 2020. gadā pie ieteicamajiem galamērķiem atradīsi tādas valstis kā Dienvidāfriku, Austrāliju un Peru.

Mežāzis

Ceļotāja veids: alpīnists.

Jūs esat īsta kalnu kaza (vai āzis), kurš tiecas pēc jaunām virsotnēm ne tikai dzīvē, bet arī ceļojumos. Tādēļ jaunajā gadā Mežāžus iedvesmos tādi galamērķi kā Čīles Patagonija, Himalaji un Jordānija.

Ūdensvīrs

Ceļotāja veids: pret straumi ejošais.

Ūdensvīram raksturīgi izvēlēties galamērķus, kas ir atšķirīgi un neierasti citiem ceļotājiem, tādēļ 2020. gadā šī zodiaka zīme izvēlēsies ceļot uz Maskavu vai Sanktpēterburgu un Islandi, iepazīstot šos tik populāros galamērķus no cita skatu punkta.

Zivs

Ceļotāja tips: jūras nimfa.

Ūdens ir jūsu būtība, tādēļ jūsu galamērķis tiek pielāgots tam, lai jūtaties piederīgs tam. Nākamajā gadā varēsiet izbaudīt fantastiskus mirkļus Ēģiptē, burājot Nīlas upē. Tāpat 2020. gadā jūs īpaši uzrunās galamērķi ar īpašu reliģisko nozīmi. Kā būtu ar Santjago ceļu?

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89397287sec.