Aicina uz Latvijas galvenā Ziemassvētku vecīša vieslekciju

Ziemassvētku gaidīšanas laiks nav tikai stāsts par dāvanām un izpušķotu eglīti, tas ir arī stāsts par pozitīvu emociju un prieka dāvināšanu citiem - ne tikai Ziemassvētku laikā, bet ikdienā, tāpēc 14. decembrī plkst. 18.00 Biznesa augstskola Turība aicina uz Latvijas galvenā Ziemassvētku vecīša Aināra Ašaka vieslekciju “Dāvināt svētku prieku citiem”, kurā lektors stāstīs, kā radīt prieku ne tikai Ziemassvētku laikā, bet arī ikdienā. Vieslekcija būs skatāma tiešsaistē augstskolas Facebook lapā.

Lekcijas laikā lektors dalīsies savā pieredzes stāstā par to, kā viņš kļuvis par valsts galveno Ziemassvētku vecīti, ko šis statuss īsti nozīmē, kādus pienākumus un atbildību tas uzliek, kā arī sniegs vērtīgus ieteikumus, lai svētku laiks, neraugoties uz pandēmiju, mums visiem būtu priecīgāks un gaišāks. Šī būs mazliet neierastāka vieslekcija, kas būs paredzēta gan lieliem, gan maziem klausītājiem.

Ainārs Ašaks ir saviesīgu pasākumu, korporatīvo ballīšu, sporta spēļu, kāzu, jubileju un privātu pasākumu vadītājs un muzikants vienā personā. Vairāk nekā 25 gadus Ziemassvētku laikā viņš labāk pazīstams kā Latvijas Galvenais Ziemassvētku vecītis. Arī pats Santa Klauss ar parakstu ir apstiprinājis un izsniedzis Aināram atzinību un pilnvaras kā oficiālajam Santa Klausa pārstāvim Latvijas teritorijā.

Aicināts ikviens interesents! Lai piedalītos tiešsaistes vieslekcijā, nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53700185sec.