Uzzini piecus biežākos ceļojumu riskus

Apdrošināšanas kompānija "Seesam" ir apkopojusi biežākos ceļojumu riskus un gadījumus no dzīves, ar kuriem ir sastapušies klienti ceļojumu laikā.

Ceļojums tiek pārtraukts vai atcelts slimības dēļ

Sen gaidītais ceļojums Ozoliņu pārim kopā ar bērniem uz Turcijas kūrortu ieplānots jau pirms pāris mēnešiem. Taču dienu pirms plānotā ceļojuma, saslima ģimenes jaunākā, 7 gadus vecā meita Ketlīna. Bērnam bija augsta tempertūra un ļoti sāpēja kakls, ārsts konstatēja angīnu un stingri noteica, ka ceļojumā doties nedrīkst. Tūroperators šādā gadījumā neatmaksā ceļojuma izdevumus, taču laicīga ceļojuma apdrošināšana un atcelšanas riska iekļaušana sedza Ozoliņu ģimenes zaudējumus, kas šajā gadījumā sastādīja 2800 eiro.

Ārkārtas situācijas ģimenē saīsina Jūsu plānotās brīvdienas

Divu nedēļu plānotais ģimenes ceļojums pa Eiropu ar automašīnu jau ir gandrīz pusē, kad Andris, ģimenes galva, saņem nepatīkamu zvanu - viņa tēvs ir piedzīvojis sirdslēkmi un atrodas slimnīcā smagā stāvoklī. Tiek nolemts, ka ģimene steidzami atgriezīsies mājās, lai varētu būt klāt un atbalstīt slimnieku. Tā rezultātā tiek atteiktas visas iepriekš rezervētās un apmaksātās naktsmājas, kas kopumā sastādīja 1670 eiro. Apdrošinātāju izmaksātā ceļojumu apdrošināšanas atlīdzība ļāva ģimenei turpināt ceļojumu pēc divām nedēļām, kad tēvs bija atveseļojies.

Saslimšana vai nelaimes gadījums atrodoties ārzemēs

Aleksandrs un Eva baudot brīvdienas Barselonā, devās apskatīt Gaudi arhitektūru, kad taksometrs, braucot atpakaļgaitā, nejauši notrieca Aleksandru un viņš tika hospitalizēts. Slimnīcā viņam tika konstatēts apakšstilba lūzums un smadzeņu satricinājums. Viņš saņēma pirmo palīdzību, tika izrakstīti nepieciešamie medikamenti. Aleksandra ārstēšanās, kā arī medikamentu izmaksas sedza apdrošinātājs. Tā kā Aleksandram bija arī nelaimes gadījuma apdrošināšana, viņš saņēma arī kompensāciju par gūtajām traumām.

Ārkārtas medicīnas gaisa transporta pakalpojumi

Iecerētais kalnu pārgājiens Čīlē nelāgi beidzās Zanei – paslīdot uz akmens viņa krita un guva lūzumus abās kājas. Vietējā slimnīcā nepieciešamo palīdzību Zanei nevarēja nodrošināt, tāpēc ar helihoptera palīdzību viņa tika nogādātā galvaspilsētas slimnīcā. Ārstēšanās un pārvešanas izmaksa sastādīja 25 000 eiro, kurus Zanes gadījumā sedza apdrošinātājs.

Nozaudēta vai bojāta bagāža

Lidojumu laikā bagāža mēdz tikt pazaudētas, bojātas, reizēm arī nozagtas un tas noteikti var sabojāt ilgi gaidīto atvaļinājumu. Taču Ainas kundzes ceļojuma bagāžā, kuru viņa nesagaidīja Hītrovas lidostā Londonā, atradās ne tikai dāvanas mazbērniem un ikdienai nepieciešamas lietas, bet arī asinsspiediena zāles, kuras ārsts bija izrakstījis regulārai lietošanai. Sazinoties ar apdrošinātāju, Ainas kundze saņēma konsultāciju, kur gūt palīdzību, lai iegūtu ārsta palīdzību nepieciešamo medikamentu iegādei, kā arī, atgriežoties Rīgā, viņai tika kompensētas izmaksas par pirmās nepieciešamības lietu iegādi, lai gan Ainas kundzes čemodāns pēc divām dienām bija atradies Hītrovas lidostā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17634487sec.