Ceļošana grūtniecības laikā: četras lietas, kurām jāatrodas grūtnieces somiņā [2]

Citu valstu apmeklēšana nereti ir pārsteigumiem un sarežģījumiem pilna, bet jo īpaši to var izjust, ja esi stāvoklī un gaidi bērniņu.Tomēr, ceļošana grūtniecības laikā var būt jauks piedzīvojums, ja vien somiņā atrodas dažas noderīgas lietas. Travelnews.lv informē, ko topošajai māmiņai iepakot somā, ja esi nolēmusi izstaigāt kādas Eiropas vecpilsētas ieliņas.

Ūdens pudele

Eiropā ūdeni nevienam par brīvu nedod. Ir jārēķinās, ka glāze ūdens izmaksās dažus eiro, kuri varbūt būtu labāk noderējuši šokolādes tāfelītes nopirkšanai, lai uzlabotu pašsajūtu. Tieši tāpēc ietaupi naudu, bet, lai ceļojuma laikā uzņemtu pietiekami daudz šķidruma, ieliec somā pudeli ar ūdeni.

Monētas

Vēl viena problēma ir tāda, ka maksāt nepieciešams arī par to, lai tiktu tualetē – gandrīz katrā Eiropas publiskajā tualetē tiek iekasēta samaksa par tās izmantošanu. Tieši tāpēc ļoti svarīgi ir paņemt līdzi monētas. Tiesa, tā kā par tualetēm ir jāmaksā, tās attiecīgi tiek arī labi uzkoptas.

Našķis

Eiropā veikali nav atvērti 24 stundas diennaktī, kas nozīmē, ka tad, ja vakarā pēkšņi sakārosies kādu našķi, tu vari pie tā vairs netikt. Lai izvairītos no izsalkuma, nopērc riekstu un žāvētu augļu maisījumu vai kādu citu barojošu našķi un turi to  somiņā, lai vajadzības gadījumā ar to varētu remdēt izsalkumu.

Zāles

Diez vai kāda grūtniece savu Eiropas atvaļinājumu vēlas pavadīt, lasot vietējās zāļu paciņas un cenšoties saprast, vai grūtniecēm tās ir droši lietot. Tieši tāpēc vajadzīgās bezrecepšu zāles, paņem līdzi un glabā savā somiņā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Juliet 09/19/2016 11:09 Raksta autors, protams, ka kļūdās rakstīdams, ka Eiropā ūdeni neviena par brīvu nedod. Taču nolamāt tādēļ gan nevajadzētu.

2 lii 07/03/2015 21:09 "Eiropā ūdeni nevienam par brīvu nedod." Šis teikums parādā autora izcilo aprobežotību.Nevajag rakstīt,ja zināšanu nav šajā jomā! #Jauniežurnālisti


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19019794sec.