Facebook kļūst par internetu internetā

Facebook kļūst par internetu internetā un drīz tā dalībnieku skaits sasniegs miljardu. Vērojama tendence, ka sociālie tīkli - Linkedin, Facebook un Twitter gūst arvien lielāku ietekmi un drīz sniegs arī interneta televīzijas un internetbankas pakalpojumus. Kādas tendences interneta vidē gaidāmas šajā, 2012. gadā?

Facebook lietotāju skaits aizvien palielinās, pašlaik to lieto ap 800 miljonu cilvēku visā pasaulē, bet tiek prognozēts, ka šogad lietotāju skaits pārsniegs miljardu. Līdz ar to aug arī šī tīkla ietekme. Tiek piedāvāti arvien jauni pakalpojumi, tā kā drīz tā lietotājam nemaz nebūs jādodas uz citām lapām. Top jauns internets - bet tikai Facebook ietvaros.

Sociālie tīkli ieņem arvien lielāku lomu arī televīzijā. Skatītāji savas domas var izteikt arī internetā un ar Twitter, Facebook vai Skype palīdzību piedalīties diskusijās. 2012.gadā viens no pasaules lielākajiem sporta notikumiem – amerikāņu Superkauss (Super Bowl) tiks pārraidīts internetā. Paredzams, ka tas ienesīs vel lielāku dinamiku sociālajos tīklos. Tas taču būtu tik ērti, reizē skatīties sporta spēli un tai pašā ekrānā arī čatot un komentēt notiekošo.

Facebook varētu šogad izmantot savu milzu ietekmi, lai digitālo naudas vienību Facebook Credits“ padarītu par nozīmīgu dalībnieku interneta maksājumu pakalpojumu sniedzēju pulkā.  Lielie koncerni 2012.gadā sociālos tīklus sāks izmantot citādāk nekā līdz šim – ne vairs tik daudz, lai reklamētos, bet gan lai komunicētu ar klientiem, pakalpojumu sniegšanai un lai veidotu ciešāku saikni ar klientiem. Tādejādi vairs nebūtu nepieciešami „karstie telefoni” un neskaitāmie informatīvie e-pasti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55365109sec.