Travelnews.lv tagad arī mobilajos telefonos

Analizējot portāla apmeklētības statistiku, ievērojām tendenci, ka pieaug to travelnews.lv lasītāju skaits, kas izmanto savu viedtālruni. Lai arī šodien tie ir tikai pāris simti apmeklētāju, mēs viņu ērtībai esam izveidojuši portāla mobilo versiju. Patreiz m.travelnews.lv ir lasāmas dienas ziņas, ir iespēja atvērt iepriekšējās dienas ziņas, aplūkot nedēļas populārākos rakstus un iepazīties ar foto galeriju saturu. Tāpat mobilās versijas lasītāji var iepazīties ar aktuālajiem ceļojumu piedāvājumiem.

Protams, priekšā vēl daudz darba un mūsu plānos ir paplašināt šo versiju un maksimāli tuvināties pilnās versijas saturam. Mēs vēlētos uzzinātu, kādas iespējas mobilo tālruņu pirmkārt gribētu pārnest no "lielā" portāla uz mobilo Travelnews versiju.

Ziņu izklājums ar iespēju pārskatīt šodienas ziņu virsrakstus un pāršķirstīt iepriekšējo dienu publikāciju virsrakstus. Šai lapai iespējams pievienot arī savu reklāmu.

mobilā vietne


Piedāvājumu izklājums, kurā apkopoti šodien publicētie piedāvājumi. Par iespēju pievienot savus piedāvājumus rakstiet info@baltictravelnews.com. Lapā iespējams atrast arī iepriekš publicētos piedāvājumus.

mobila versija ceļojumu piedāvajumi

Vispopulārāko ziņu apkopojums ļaus Jums uzzināt par ko tad visvairāk šonedēļ un iepriekšējās nedēļās ir interesējušies mūsu lasītāji.

mobila versija top ziņas

Rakstus ir iespējams komentēt izmantojot savu Facebook kontu, tāpat neaizmirstiet aplūkot jaunākās galerijas! Tāpat zem raksta ir redzami aktuālie piedāvājumi, kas saistīti ar valsti par kuru iz raksts.

mobila versija foto galerija

Pirmais mūsu lielais pārbaudījums - plānotās Balttour 2012 foto galerijas :)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01593399sec.