Izgudro novatorisku snorkelēšanas masku

Zemūdens pasaules izpēte, domājams, ir neaizmirstams piedzīvojums ikvienam atpūtniekam. Taču pastāv kāda būtiska problēma: šis vārdos grūti aprakstāmais krāšņums atrodas zem ūdens.

Ūdens sporta veidu ekipējuma ražotājs "Tribord" nācis klajā ar izgudrojumu, kuru nav grūti nodēvēt par "cilvēka žaunām". Uzņēmums sola, ka snorkelēšanas maska "Easybreath" ļauj zem ūdens redzēt un elpot tikpat viegli kā uz zemes.

"Mēs parasti ieelpojam caur degunu, bet izelpojam – caur muti, taču, izmantojot parastās maskas, iespējams elpot tikai caur muti," "Tribord" reklāmas video atklāj kāda niršanas centra vadītājs Olivjē. "Maska "Easybreath" ļauj elpošanas procesam noritēt daudz dabiskāk – gan caur degunu, gan muti, turklāt īpašās uzbūves dēļ tā neaizmiglojas." Tiek piebilsts, ka maskas lietotājs zemūdens pasauli var uzlūkot caur 180 grādu plašu skata leņķi, un, kas ir ne mazāk būtiski, pati elpošanas caurulīte novietota ērtā leņķī un ir aprīkota ar koši sarkanu, viegli pamanāmu uzgali, kas neļauj maskā ieplūst ūdenim, ja tās lietotājs ienirst pārāk dziļi.

Jāpiebilst, ka unikālā dizaina masku atzinīgi novērtējuši arī eksperti – tā ieguvusi pirmo vietu nozares inovāciju konkursā "2014 Oxylane Innovation Awards". Tiesa gan, pagaidām tiešsaistē grūti atrast lietotāju atsauksmes par jauno produktu, taču ražotājs norāda, ka maska maija beigās varētu nonākt uzņēmuma partneru "Decathlon" veikalos Eiropā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58161688sec.