Par godu Baltijas ceļam notiks 24 stundu velobrauciens

Atzīmējot Baltijas ceļa 25. gadadienu un aicinot ziedot labdarības projektam "Mazajām sirsniņām", Radisson Blu Cycling Team veiks vēl nebijušu izaicinājumu – 24 stundu velobraucienu maršrutā Viļņa-Rīga-Tallina.

23. augustā Radisson Blu Cycling Team sešu riteņbraucēju sastāvā, uzsāks diennakts velobraucienu no Viļņas. Braucienam dots nosaukums Non Stop Challenge, un tas nozīmēs īstu izaicinājumu visiem komandas braucējiem, jo tikai 24 stundās paredzēts nobraukt 600 kilometrus, braucienu nepārtraucot arī naktī un nākamajā rītā finišējot Tallinā. Ar šo izaicinājumu riteņbraucēji vēlas pievērst uzmanību Ziedot.lv labdarības akcijai "Mazajām sirsniņām", kā arī atzīmēt Baltijas ceļa nozīmīgo gadskārtu.

Radisson Blu Cycling Team jau pērn veica braucienu par godu Baltijas ceļam un nobrauca maršrutu Viļņa-Rīga-Tallina 5 dienās. Šogad riteņbraucēji ir izvirzījuši sev jaunu izaicinājumu un centīsies nobraukt šo maršrutu 24 stundās, kas nozīmē braukt praktiski bez atpūtas pauzēm, gulēšanas un kārtīgām maltītēm.

Gints Dzirnieks, Radisson Blu Elizabete Hotel ģenerāldirektors: "Piesaistīt līdzekļus labdarības projektiem ar entuziasmu un enerģiju jau ir kļuvusi par Radisson Blu Cycling Team komandas tradīciju. Komandas dalībnieki devušies jau vairākos labdarības braucienos, no kuriem ievērojamākais bija šā gada februārī īstenotais velobrauciens Rīga-Soči. Arī šis brauciens būs iespēja pievērst plašāku uzmanību labdarības akcijai "Mazajām sirsniņām" un aicinājums iesaistīties ziedojumu akcijā".

Hawaii Express šo braucienu atbalstīs tehniskajā ziņā, rūpējoties par ekipējumu, kā arī pavadīs braucējus lielākajā distances daļā (Bauska – Tallina).

Ziedojumu varat veikt:

Portālā www.ziedot.lv, projekts "Mazajām sirsniņām Rīgā" – www.ziedot.lv/lv/project/1857  - ar internetbankas pārskatījumu, norādot maksājuma mērķī "Mazajām sirsniņām Rīgā"

Fonds "Ziedot"

Reģ. Nr 40008078226

Swedbank, konta nr: LV95HABA0551006150241

Seko līdzi velobraucienam "Non Stop Challenge" - www.facebook.com/RadissonBluElizabeteHotel vai www.twitter.com/RBCyclingTeam

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70961285sec.