TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Latvijā ienāk koplietošanas uzņēmums «CityBee»

Jaunienācējs Latvijas tirgū - koplietošanas uzņēmums "CityBee", kas ir viens no lielākajiem koplietošanas uzņēmumiem Austrumeiropā un Baltijā, ieguldījis 1,5 miljonus eiro lielas investīcijas, lai paplašinātu darbību Latvijā un uzsāktu koplietošanas automašīnu nomu Rīgā. "CityBee" nomas automašīnas varēs lietot un atstāt arī Lietuvā, kas it īpaši piemērots darījumu cilvēkiem un tiem, kas dodas atpūsties.

Šobrīd autoparku veido 300 automašīnas, bet pakāpeniski to skaits tiks palielināts. Izpētot rīdzinieku braukšanas paradumus, "CityBee" Latvijā izvēlējies nomai piedāvāt kompaktās "Fiat 500" automašīnas, kā arī ērtās "Toyota Corolla".

Pirmajā oktobra dienā pirmās 30 "Fiat500" automašīnu karavāna devas speciālā izbraucienā pa Rīgu, tādā veidā piesakot sevi Latvijai jaunajā automašīnu koplietošanas pakalpojuma segmentā.

"CityBee" Latvijā šī gada pavasarī ienāca ar kravas automašīnu "Fiat Ducato" nomu, kas ir pieejamas visu diennakti konkrētos piekļuves punktos. Vasarā tas uzsāka 500 elektrisko skrejriteņu nomu Rīgā un Jūrmalā. Šobrīd uzņēmums sper nozīmīgu soli attīstībā un uzsāk vieglo automašīnu koplietošanas nomu.

Egija Gailuma, "CityBee Latvija" vadītāja: "Līdz ar vieglo automašīnu koplietošanas pakalpojuma attīstīšanu Latvijā esam kļuvuši par lielākajiem šī pakalpojuma sniedzējiem ar plašām lietošanas iespējām. No citu valstu pieredzes esam iemācījušies, ka ir svarīgs plašs automašīnu tīkls, lai to lietotājiem būtu ērta lietošanas pieredze. 1,5 miljonu lielas investīcijas tiek ieguldītas tieši jaunā segmenta attīstīšanā."

"Fiat 500" izvēlēts savu unikālo īpašību dēļ - tas ir dinamisks, praktisks (viegli novietot auto stāvvietā, manevrēt pilsētas satiksmē) pilsētas auto ar modernām drošības sistēmām. Piegādi Latvijas tirgum veic "Autobrava", kas ir oficiālais Fiat pārstāvis Latvijā.

"CityBee" darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu. Tā mērķis ir piedāvāt ekonomiskas un alternatīvas transporta iespējas, atvieglojot iedzīvotāju pārvietošanos un samazinot vides piesārņojumu pilsētā. Ikviens varēs ērti iznomāt automašīnu, izmantojot lietotni "CityBee". Aplikāciju viedtālruņiem iespējams lejupielādēt "App Store" un "Google Play" lietotnēs.

"CityBee" ir investīciju uzņēmuma "Modus Group" projekts. "Modus Group" specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72535992sec.