TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic uzsāks lidojumus jaunos maršrutos no Tallinas un Viļņas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic turpina darbības paplašināšanu Baltijas valstīs un paziņo par tiešo lidojumu uzsākšanu četros jaunos maršrutos no Tallinas un piecos jaunos maršrutos no Viļņas. Kopumā airBaltic 2020. gada vasaras sezonas galamērķu karti papildina ar 13 jauniem maršrutiem.


airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Turpinot savu izaugsmi, mēs plānojam nodrošināt labāko savienojamību uz un no visām trim Baltijas valstu galvaspilsētām. Lai izvērtētu, kādus galamērķus piedāvāt no Baltijas valstu galvaspilsētām, mēs vispirms aplūkojam, kuri ir pieprasītākie vietējo pasažieru vidū. Tādējādi sniedzam papildu pienesumu vietējām lidostām, piedāvājot jaunas ceļošanas iespējas. Līdz nākamā gada vasarai mēs no Igaunijas veiksim lidojumus jau uz 16 galamērķiem, no Lietuvas uz 11 un uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Latvijas."


No nākamā gada vasaras airBaltic sāks tiešos lidojumus no Tallinas uz Romu, Cīrihi, Hamburgu un Nicu, kā jau ziņots iepriekš. Papildus tam airBaltic paziņo par piecu jaunu tiešo maršrutu ieviešanu no Viļņas uz Hamburgu, Cīrihi, Gēteborgu, kuros reisi tiks sākti marta beigās, kā arī uz Dubrovniku un Rijeku, kuros lidojumi tiks sākti maijā. Kā ziņots iepriekš, airBaltic arī sāks lidojumus jaunos maršrutos no Rīgas uz Mančestru (Apvienotā Karaliste), Erevānu (Armēnija), kā arī uz Bergenu un Tronheimu (Norvēģija).


Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā lidsabiedrība Eiropā, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 37 lidmašīnas: 21 Airbus A220-300, 4 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award). Papildus tam 2014., 2015., 2016. un 2017. gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56873083sec.