TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss atzīts par «Gada cilvēku tūrismā 2019»

2020. gada 31. janvārī tūrisma izstādes Balttour 2019 ietvaros notika balvas Gada cilvēks tūrismā pasniegšanas ceremonija. Šogad par Gada cilvēku tūrismā 2019 atzīts Latvijas lidsabiedrības airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.


“Katru dienu airBaltic komanda gādā par to, lai nodrošinātu labāko servisu saviem klientiem, kā arī uzlabotu Latvijas un Baltijas savienojamību ar visu pasauli, piedāvājot arvien plašāku galamērķu klāstu. Esmu pateicīgs par šo nozares novērtējumu, taču airBaltic sasniegumi ir mūsu komandas darbs, kas rada pievienoto vērtību Latvijas tautsaimniecībai, veicinot ceļošanas iespējas uz un no šīs skaistās valsts,” uzsver airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.


Jau kopš 2003. gada tiek godināti Latvijas tūrisma nozares profesionāļi, kuri ar savu ieguldījumu veicinājuši tās izaugsmi un radījuši pozitīvu pievienoto vērtību. Šogad balva Gada cilvēks tūrismā pasniegta septiņās kategorijās, kurās laureātus noteica tūrisma biznesa ekspertu, tūrisma asociāciju vadītāju, iepriekšējo gadu laureātu, valsts tūrisma un ziņu vietnes BalticTravelnews.com pārstāvju veidota žūrija.


2019. gadā Latvijas lidsabiedrība airBaltic savā maršrutu tīklā pārvadāja 5 049 317 pasažierus jeb par 22% vairāk nekā gadu iepriekš. Tas ir lielākais gada laikā pārvadāto pasažieru skaits lidsabiedrības vēsturē. 2019. gadā airBaltic uzsāka lidojumus deviņos jaunos maršrutos, un, papildinot floti ar vēl vairāk Airbus A220-300 lidmašīnām, palielināja lidojumu komfortu un regularitāti.


2020. gadā airBaltic turpina paplašināšanos Baltijas valstīs un sāks lidojumus 14 jaunos maršrutos, tostarp uz četriem jauniem galamērķiem no Tallinas un pieciem jauniem galamērķiem no Viļņas. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes uz jaunajiem galamērķiem jau ir pieejamas lidsabiedrības mājaslapā www.airbaltic.com.


Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar aptuveni 80% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 38 lidmašīnas: 22 Airbus A220-300, 4 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65415597sec.