TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Air Transport World» nosaucis Wizz Air par 2020. gada lidsabiedrību

Lielākā zemizmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air ar lepnumu informē, ka ievērojamais mediju zīmols "Air Transport World", kas apkalpo pasaules lidsabiedrību un gaisa komercpārvadājumu aprindu informatīvās vajadzības, ir atzinis Wizz Air par 2020. gada lidsabiedrību.

ATW Aviācijas nozares sasniegumu balvas ir visaugstākais pagodinājums, ko var saņemt lidsabiedrība vai persona. Tās izsaka atzinību personām un organizācijām, kas izcēlušās ar lieliskiem rezultātiem, inovācijām un teicamiem pakalpojumiem.

Šogad ATW Aviācijas nozares sasniegumu balvas tiks pasniegtas 46. reizi, un pirmo reizi šī apbalvojuma vēsturē visprestižākā Gada lidsabiedrības balva ir piešķirta ultrazemizmaksu pārvadātājam, turklāt Wizz Air kļūst par pirmo Eiropas zemizmaksu pārvadātāju, kas jebkad ir saņēmis tik augstu atzinību.

ATW Gada lidsabiedrībai bija jāparāda lieliski rezultāti visos komercdarbības un ekspluatācijas parametros, jāizceļas līdzīgo konkurentu vidū, jābūt izciliem drošuma, klientu apkalpošanas, finansiālajiem, piedāvājuma inovāciju, vides saistību, darba attiecību un sabiedriskās darbības rādītājiem.

2020. gada lidsabiedrības balva būs augstākais apbalvojums ATW 46. gadskārtējā Aviācijas nozares sasniegumu balvu pasniegšanas ceremonijā, kas 2. jūnijā notiks Vīnē, Austrijā. Drīzumā tiks paziņots viss 2020. gada laureātu saraksts.

Wizz Air ir dibināta Budapeštā 2003. gadā un Jožefa Vāradi vadībā ir kļuvusi par visstraujāk augošo lidsabiedrību Eiropā un lielāko zemizmaksu pārvadātāju Centrāleiropā un Austrumeiropā. Gadu pēc gada Wizz Air ir stimulējusi vietējās ekonomikas, veicinājusi nodarbinātību un nodrošinājusi rekordlielu rentabilitāti un augstu likviditātes līmeni, kas uzsver tās nepārspējamo komercdarbības noturību Eiropas sīvi konkurējošajā tirgū. Wizz Air izaugsmes un konkurētspējas stratēģija kopš sākotnējā publiskā akciju piedāvājuma 2015. gadā ir vairāk nekā trīskāršojusi uzņēmuma tirgus kapitālu. Turklāt lidsabiedrībai ir pasaulē visienesīgākās lidsabiedrību akcijas ar 31,6 % atdevi gadā. Tāpat Wizz Air daudz uzmanības velta videi, cilvēkiem un daudzveidībai.

Wizz Air vadītājs Jožefs Vāradi sacīja: "Jūtamies pagodināti kļūt par pirmo ultrazemizmaksu lidsabiedrību, kas saņem ATW Gada lidsabiedrības balvu. WIZZ dibināšanas nolūks bija veidot nākotni, kurā ikviens var brīvi ceļot, un šī balva uzskatāmi parāda, ka zemas cenas var piedāvāt visiem, vienlaikus nodrošinot mūsu lielisko klientu apkalpošanas zīmolu un pārspējot klientu gaidas. Pēdējos gados mēs esam sasnieguši rekordlielus pieauguma tempus līdztekus augstākai rentabilitātei nekā jebkad iepriekš, kas uzsver mūsu nepārspējamo komercdarbības noturību sīvi konkurējošajā tirgū. Mūsu izcilie finansiālie rezultāti, kā arī nepārtrauktā uzmanība pret uzņēmuma trim stūrakmeņiem — vidi, ļaudīm un ekonomiju — strauji bruģē ceļu pretī mūsu mērķim līdz 2027. gadam sasniegt 300 nākamās paaudzes lidmašīnu, kas ir avioparks, ar kuru mēs turpināsim būt inovāciju, kā arī vides un izmaksu efektivitātes priekšgalā aviopārvadājumu nozarē."

"Wizz Air ir patiešām pelnījusi kļūt par ATW 2020. gada lidsabiedrību. Mēs apsveicam Jožefu un visu kolektīvu par inovācijām un degsmi, īstenojot savu mantru — veidot nākotni, kurā ikviens var brīvi ceļot," sacīja ATW galvenā redaktore Kārena Volkere.

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemizmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas ekspluatē 120 lidmašīnu Airbus A320, Airbus A321 un Airbus A321neo parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 700 maršrutos, savienojot 155 galamērķus 45  valstīs. Wizz Air vairāk nekā 5000 aviācijas speciālistu kolektīvs nodrošina izcilu apkalpošanu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par vairāk nekā 40 miljonu pasažieru izvēli 2019. gadā. WIZZ ekspluatē 120 Airbus lidmašīnu avioparku. Tās lidmašīnās A320 ir 180 sēdvietas, A321 — 230 sēdvietas un A321neo — 239 sēdvietas. Šveices lidsabiedrību informācijas dienesta CH-AVIATION jaunākie dati liecina, ka Wizz Air ir viens no visjaunākajiem lidsabiedrību avioparkiem pasaulē. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen uzņēmums ir nosaukts par vienu no desmit pasaules visdrošākajām lidsabiedrībām pasaules vienīgās lidsabiedrību drošuma un piedāvājumu novērtēšanas aģentūras airlineratings.com vērtējumā, un ATW to ir atzinis par 2020. gada lidsabiedrību, kas ir visaugstākais pagodinājums, ko var saņemt lidsabiedrība vai persona, un izsaka atzinību personām un organizācijām, kuras izcēlušās ar lieliskiem rezultātiem, inovācijām un teicamiem pakalpojumiem.

PAR AVIATION WEEK NETWORK

"Aviation Week Network" ir lielākais multimediju informācijas un pakalpojumu sniedzējs pasaules aviācijas, kosmosa un aizsardzības nozarei, kas apkalpo 1,7 miljonus profesionāļu visā pasaulē. "Aviation Week Network" palīdz nozaru speciālistiem izprast tirgu, pieņemt lēmumus, prognozēt tendences un iepazīties ar cilvēkiem un komercdarbības iespējām. Klientu vidū ir pasaules ievērojamākie kosmosa tehnikas ražotāji un piegādātāji, lidsabiedrības, lidostas, darījumu aviācijas operatori, armijas, valdības un citas organizācijas, kas apkalpo šo pasaules tirgu. "Aviation Week Network" nodrošina godalgotus žurnālistikas, datu, ziņu un analītiskos resursus, pasaules līmeņa gadatirgus un konferences, kā arī uz rezultātiem orientētus tirgvedības pakalpojumus un reklāmu. "Aviation Week Network" ietilpst "Informa Markets", kas ir "Informa PLC" daļa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.69743299sec.