TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic pagarina iespēju bez papildu maksas mainīt datumu jaunām rezervācijām

Latvijas lidsabiedrība airBaltic pagarinājusi iespēju veikt vienu datuma maiņu bez papildu maksas visām jaunajām rezervācijām, kas veiktas no 2020. gada 10. marta līdz 2020. gada 30. jūnijam.


airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Tagad, kad esam atsākuši veikt lidojumus, arvien vairāk pasažieru jūtas droši iegādāties biļetes saviem ceļojumiem. Pagarinot datuma maiņas piedāvājumu līdz jūnija beigām, mēs nodrošinām papildu elastību.”


Pasažieri var pārreģistrēt savas biļetes bez papildu maksas uz jaunu lidojuma datumu. Šis pagaidu piedāvājums ir derīgs visām jaunajām airBaltic lidojumu rezervācijām, kas veiktas laika posmā no 2020. gada 10. marta līdz 30. jūnijam. Atļauta tikai viena datuma maiņa.


Datuma maiņu nepieciešams veikt pirms orģinālās rezervācijas izlidošanas datuma. Ja sākotnējā biļetes cena nav pieejama, nepieciešams piemaksāt attiecīgo cenas atšķirību. Rezervācijas izlidošanas valstij un galamērķim jāsaglabājas tādam pašam kā oriģinālajā biļetē.


Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas uz Tallinu, Viļņu, Oslo, Frankfurti, Amsterdamu, Helsinkiem un Minheni. Drīzumā lidsabiedrība atsāks lidojumus arī uz Berlīni, Hamburgu, Vīni un Diseldorfu. Papildus tam airBaltic piedāvā arī vairākus tiešos maršrutus no Tallinas un Viļņas.


Jaunākā informācija par airBaltic izmaiņām ceļojuma grafikā ir atrodama uzņēmuma mājaslapā.


Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 55 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar aptuveni 80% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic veic lidojumus ar 22 Airbus A220-300 lidmašīnām. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Idejas pavasara svētku dāvanām Kolekcija
Pavasara svētki ir īpaši - dan Lieldienas, gan Mātes diena, gan īpašie svētki mums svarīgiem cilvēkiem. Šajā kolekcija idejas dāvanām no kolekcija | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.86333799sec.