TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tiek izsludināts konkurss par Cēsu pils parka dīķa izmatošanu atpūtai

Pašvaldības aģentūra "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" izsludina konkursu par atpūtas un izklaides iespēju nodrošināšanu Cēsu Pils parka dīķī.

Konkursa mērķis ir izveidot un nodrošināt atpūtas un izklaides piedāvājumu – peldošu objektu vai objektus (bez motora) parka apmeklētāju vizināšanai Cēsu Pils parka dīķī. Parks ir viens no atpazīstamākajiem un vērtīgākajiem kultūrvēsturiskajiem apskates objektiem Cēsīs, kurā ikdienā uzturas gan vietējie iedzīvotāji, gan pilsētas viesi, tāpēc ir radusies nepieciešamība dažādot atpūtas iespējas parka teritorijā.  Parks atspoguļo 19.gadsimtam raksturīgo muižu ainavu parku auru un tajos valdošo romantisko noskaņojumu, tāpēc tiek sagaidīts, ka konkursa rezultātā tiks atrasts pakalpojums, kurš sniegs ne vien atpūtas iespējas uz ūdens, bet arī harmoniski papildinās vēsturisko parka vidi un ainavu.

"Pirmo reizi šāds konkurss tika rīkots 2013. gadā, kā rezultātā uz vairākiem gadiem Pils parka dīķī mājvietu atrada kuģītis "Kārlis", stāsta pašvaldības aģentūras "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" direktore Andra Magone. "Bet ir pagājis zināms laiks, un mūsuprāt ir īstais brīdis meklēt jaunas, kvalitatīvs un videi draudzīgas idejas un dot iespēju tās arī realizēt."

Konkursā var piedalīties jebkura persona vai personu grupa, kas iesniegusi pieteikumu dalībai konkursā atbilstoši konkursa nolikumam. Katrs pretendents līdz 2020.gada 31.jūlijam var iesniegt vienu vai vairākus pieteikumus. Uzvarētāja rīcībā uz 3 gadiem tiks nodots Pils parka dīķis konkursa idejas īstenošanai.

Konkursa pieteikumi tiek pieņemti no 09.jūlija līdz 31.jūlijam plkst. 17:00 p/a "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" birojā Baznīcas laukumā 1, Cēsīs vai e-pastā cesis@cesis.lv.  Iepazīties ar konkursa nolikumu un lejupielādēt pieteikuma anketu var mājas lapā www.cktc.cesis.lv, kā arī saņemt to elektroniski e-pastā, sūtot pieprasījumu uz adresi cesis@cesis.lv . Nolikuma kopijas papīra formātā var saņemt arī Cēsu Tūrisma informācijas centrā, Baznīcas laukumā 1, Cēsīs katru dienu no plkst. 10:00-18:00.

Iesniegtos piedāvājumus izvērtēs un apstiprinās p/a "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" izveidota konkursa rezultātu izvērtēšanas komisija līdz 2020. gada 5.augustam. Galvenie konkursa kritēji ir peldlīdzekļu atbilstība tehniskajām prasībām, dizaina atbilstība kultūrvēsturiskajai videi, lietošanas prasībām, pretendenta kvalifikācijas prasībām, kā arī tiks vērtēta idejas atraktivitāte un novitāte.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 21.03.2024 Tikšanās ar rakstnieci Noru Ikstenu Tukumā Tukuma TIC
21.martā plkst.16.00 tikšanās ar rakstnieci, grāmatu “Mātes piens”, “Jōna” u.c. interesantu un vērtīgu grāmatu autori Noru Ikstenu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 VIKTORS LAPČENOKS | Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
23.martā pulksten 17:00 esi gaidīts Šlokenbekas muižas krodziņā, kur brīnišķīgu koncertu sniegs latviešu estrādes leģendārais dziedātājs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84169507sec.