TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tūrisma nozare rīko tikšanos ar Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidātiem (video)

Tūrisma un viesmīlības nozare Latvijas tautsaimniecībā katru gadu ir ieņēmusi nozīmīgu vietu.

Nenoliedzami, lai nodrošinātu augstos rādītājus, būtiska loma ir tieši Rīgā un Vecrīgā pieejamajiem tūrisma objektiem – viesnīcām, restorāniem, apskates objektiem u.tt., kā arī augstajam servisa līmenim (piekļūšana pie viesnīcas, bagāžas piegāde u.c.).

Diemžēl, sakarā ar Covid-19 izplatību, nozare ir nokļuvusi vēsturiski smagākajā krīzē. Izveidojusies situācija nozarē ir daudz kritiskāka kā sākotnēji tika paredzēts – starptautiskais tūrisms, kas dod galveno klientu plūsmu Rīgas naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem, tūrisma operatoriem un pasākumu organizatoriem, joprojām nav paredzams. Ievērojot to, ir nepieciešams īstenot mērķtiecīgus pasākums, atbalstot tieši vietējos tūrisma nozares uzņēmumus un darba vietu saglabāšanu.

Lai skaidrāk izprastu partiju mērķus un attīstības vīziju tūrisma jomā, aicinām uz tikšanos ar tūrisma nozares pārstāvjiem par tēmu "Tūrisma nozares attīstības perspektīvas Rīgā", partiju, Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu dalībnieku izvirzītos kandidātus Rīgas domes priekšsēdētāja amatam. Dalību ir apstiprinājušas gandrīz visas politiskās partijas, kas iesniegušas Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu sarakstu.

Diskusijas dalībnieki – nozares pārstāvji, politiķi, par nozari rakstošie žurnālisti.

Diskusija norisinās š.g. 20. augustā, plkst. 11.00, viesnīcas "Wellton Riverside SPA Hotel" konferenču zālē/ 11. Novembra krastmalā 33, Rīga.

Pieteikt dalību diskusijai varēja līdz 2020. gada 17. augustam, zvanot LVRA izpilddirektorei Santai Graikstei, mob.tel. +37129484738 , vai sūtot e-pastu info@hotel.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.148561sec.