TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Tez Tour» provizoriskā peļņa 2022. gadā – aptuveni 1 miljons EUR, apgrozījums kāpināts par vairāk nekā 70%

Latvijas vadošais tūrisma operators Tez Tour pērn strādājis, kā liecina provizoriskie dati, ar vairāk nekā 25 miljonu EUR apgrozījumu un 1 miljona EUR peļņu, informē uzņēmumā.

“Aizvadītā gada vasaras un ziemas sezonas kļuva par pirmajām pilnvērtīgajām masu tūrisma sezonām pēc pēdējo gadu dažāda veida satricinājumiem pasaulē, kurus visbūtiskāk izjuta tūrisma nozare. Pateicoties mūsu darbiniekiem, sadarbības partneriem, uzticamajiem klientiem, kas novērtē mūsu pakalpojumu kvalitāti, uzņēmumam pērn izdevās sasniegt visus nospraustos mērķus un gadu noslēgt uz pozitīvas nots,“ saka Tez Tour valdes priekšsēdētājs Konstantīns Paļgovs.

Pagājušajā gadā Tez Tour nodrošināja ceļojumus vairāk nekā 37 tūkstošiem tūristu, kas bija 28% pieaugums salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu.

Lai gan 2022. gads iesākās ar zināmām bažām Krievijas uzsāktās karadarbības Ukrainā sakarā un turpinājās ar tās radītajām visdažādākajām ekonomiska rakstura sekām, cilvēku aktivitāte visa gada garumā, rezervējot ceļojumus, bija vērā ņemama. “Tas skaidrojams ar to, ka cilvēki, izcietuši Covid ierobežojumus, bija burtiski noilgojušies izbaudīt netraucētu un pilnvērtīgu atpūtu, sauli un jūru, pozitīvas un priekpilnas ceļojumu emocijas,” piebilst K. Paļgovs.

Tūrisma galamērķu izvēle pērn saglabājās līdzīga kā iepriekšējos gados – vasaras sezonā klienti pārsvarā izvēlējās atpūtu Turcijā, Grieķijā, Bulgārijā un Itālijā, savukārt ziemas ceļojumu sezonas galvenie galamērķi bija Ēģipte, Kanāriju salas un Apvienotie Arābu Emirāti.

Saskaņā ar K. Paļgova sacīto, klienti, izvēloties ceļojumus, arvien lielāku vērību pievērš servisam, pakalpojumu kvalitātei un arī tam, ka tūroperators Tez Tour visus lidojumus veic sadarbībā ar nacionālo aviokompāniju airBaltic. Pērn kopā ar nacionālo aviokompāniju veikti 514 lidojumi, kas ir divreiz vairāk salīdzinājumā ar 2021. gadu.

“Protams, energoresursu un citu izmaksu kāpuma dēļ tuvākās nākotnes scenārijs nav pilnīgi skaidri iezīmējams, līdz ar to prognozēt, kāda būs tūristu aktivitāte 2023. gadā, ir diezgan grūti. Par to precīzāk varēsim spriest starptautiskajā tūrisma izstādē-gadatirgū “Balttour 2023” un pēc tās norises rezultātiem, jo šī tūrisma foruma laikā, kad ceļojumiem tiek piedāvātas ļoti pievilcīgas cenas,  tradicionāli vērojama arī milzīga klientu interese. Taču pilnīgi noteikti un neatkarīgi ne no kā – mūsu galvenās prioritātes paliks nemainīgas un mēs tūristiem nodrošināsim augstākās kvalitātes ceļojumus sadarbībā ar mūsu labākajiem sadarbības partneriem,” uzsver Tez Tour valdes priekšsēdētājs Konstantīns Paļgovs

Starptautiskais tūrisma operators Tez Tour Latvijā strādā kopš 2002. gada. Tez Tour organizē ceļojumus uz dažādām pasaules valstīm. No Latvijas Tez Tour nodrošina lidojumus uz Itālijas, Austrijas, Spānijas, Andoras, Turcijas, Grieķijas, Ēģiptes, Kipras, Bulgārijas, AAE, Taizemes, Maldīvijas, Kubas, Dominikānas u.c. valstu kūrortiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42919397sec.