TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Tez Tour» 2023. gada vasaras sezonā plāno apkalpot aptuveni 30 tūkstošus ceļotāju

Latvijas vadošais tūrisma operators Tez Tour šogad vasaras sezonā plāno nodrošināt ceļojumus aptuveni 30 tūkstošiem tūristu, kas būs par 15% vairāk salīdzinājumā ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu.

Pašreizējā iedzīvotāju aktivitāte, rezervējot ceļojumus, ir ļoti optimistiska, lai gan iepriekš tika prognozēts, ka kara un energoresursu izmaksu rezultātā cilvēku maksātspēja samazināsies.

“Mēs redzam, ka pieprasījums pēc ceļojumiem nav apstājies, tieši pretēji, tas ir pieaudzis, un šis fakts ļauj mums izdarīt pieņēmumu, ka iedzīvotāji ir veiksmīgi pārvarējuši izmaksu kāpumu un ceļošana joprojām ir viena no tām lietām, no kā tūristi nevar atteikties,” saka Tez Tour Latvija vadītājs Konstantīns Paļgovs.

Šī gada vasaras sezonā sadarbībā ar ilggadīgo partneri nacionālo aviokompāniju airBaltic plānots nodrošināt 440 reisus uz tūristu iecienītajiem galamērķiem.

“Vērojot ceļojumu rezervāciju datus, varam secināt, ka cilvēkiem joprojām ļoti svarīgi ir augstākās klases pakalpojumi, ko spējam nodrošināt jau vairāk nekā 20 gadus. Dati liecina, ka vairāk nekā 70% ceļotāju, kas šajā vasaras sezonā dosies atpūtā uz Turciju, izvēlējušies 5 zvaigžņu viesnīcas un All Inclusive piedāvājumu, savukārt Grieķijā un Bulgārijā ceļotāji galvenokārt izvēlas 4 zvaigžņu viesnīcas ar puspansiju vai All Inclusive piedāvājumu,” novērojumos dalās K. Paļgovs.

Viņš piebilst, ka neskatoties uz cenu pieaugumu arī ceļojumiem, ko tāpat ietekmē inflācijas un energoresursu cenu kāpums atpūtas valstīs, ceļotāji vēlas baudīt augstāka līmeņa viesnīcu komfortu, piemaksājot par to papildus, lai izrautos no savas ikdienas un iegūtu pozitīvu emociju lādiņu, atpūšoties ārvalstīs.

Kā ierasts, Tez Tour klientu paradumi un izvēles priekšrocības būtiski nav mainījušās, populārākais galamērķis šajā vasaras sezonā būs Antalja Turcijā, kam seko Grieķija, tostarp ar šīs sezonas jaunumu Halkidiki salu, Bulgārija, kā arī Itālija ar jaunajiem galamērķiem Rimini un Sardīniju – tā liecina rezervāciju dati.

Lai gan patlaban uzņēmums fiksē stabilu pieprasījumu pēc ceļojumiem, uzņēmuma pēdējo 3 gadu laikā iegūtā pieredze liek situācijai tūrisma tirgū sekot nepārtraukti un operatīvi reaģēt uz jebkurām iespējamām izmaiņām, jo mūsu darbības pamatprincips ir gādāt, lai tūristu atpūta būtu droša.

Starptautiskais tūrisma operators Tez Tour Latvijā strādā kopš 2002. gada. Tez Tour organizē ceļojumus uz dažādām pasaules valstīm. No Latvijas Tez Tour nodrošina lidojumus uz Itālijas, Austrijas, Spānijas, Andoras, Turcijas, Grieķijas, Ēģiptes, Kipras, Bulgārijas, AAE, Taizemes, Maldīvijas, Kubas, Dominikānas u.c. valstu kūrortiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65961814sec.