TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novaturas» grupas provizoriskie aprīļa rezultāti: ilgtspējīgas gada programmas īstenošana un paplašināts piedāvājums nākamai ziemai

Baltijas valstīs lielākā tūroperatora “Novaturas”, kas ietver arī Latvijas uzņēmumu “Novatours”, ieņēmumi šī gada aprīlī bija 19 miljoni eiro, kas ir par 8.6% vairāk, salīdzinot ar 17.5 miljoniem eiro 2022. gada aprīlī. Uzņēmums apkalpojis aptuveni 26 tūkstošus klientu. Kopumā laika posmā no janvāra līdz aprīlim uzņēmums guvis 54,9 miljonus ieņēmumus, kas ir par 7,6% vairāk, salīdzinot ar 2022. gada attiecīgo periodu, un ir apkalpojis 63,9 tūkstošus klientu, kas ir par 3,9% vairāk nekā pagājušā gada attiecīgajā periodā.

“Lai gan aktīvā ceļojumu sezona ir tikko sākusies, līdz aprīlim esam pārdevuši jau vairāk nekā pusi no šī gada programmas. Mēs vērojam arvien pieaugošu agro rezervāciju skaitu nākamajai ziemai, un tuvojošos vasaras sezonu sagaidām ar pārliecinošu pasažieru plūsmu gan uz populāriem galamērķiem, gan galamērķiem, par kuriem pēdējos gados ir bijusi liela interese, piemēram, Melnkalnē un Tunisijā - uz šiem abiem mēs palielinām pārdošanas apjomus, lai apmierinātu pieprasījumu. Mūsu kompetences un viss biznesa modelis ļauj ātri pielāgot pakalpojumu klāstu ceļotāju vajadzībām. Tas mūs, kā līderi, atšķir no citiem tūrisma tirgus spēlētājiem, kas ierasti vairāk koncentrējas uz pārbaudītiem galamērķiem, ko vienlaikus piedāvā daudzi tūrisma operatori,” stāsta Vitālijs Rakovskis, “Novaturas” grupas izpilddirektors.

Uzņēmums aprīļa sākumā uzsāka 2023.–2024. gada ziemas sezonas ceļojumu iepriekšpārdošanu uz populārākajiem galamērķiem  un pilnu programmu izziņoja maijā. Lietuvas, Latvijas un Igaunijas ceļotājiem ir pieejami 22 galamērķi 19 valstīs. Jau pirmajā mēnesī pēc to izziņošanas uzņēmums ir reģistrējis ievērojami lielāku pārdošanas apjomu nekā pagājušā gada pirmajā mēnesī.

Ņemot vērā klientu atsauksmes un izvērtējot viņu vajadzības, “Novaturas” ir atjaunojis viesnīcu piedāvājumu visos galamērķos vismaz par 10 procentiem un atsevišķos galamērķos līdz pat 30 procentiem. Mērķis ir ne tikai nodrošināt kvalitāti un labāko iespējamo klientu pieredzi, bet arī iesaistīt vairāk viesnīcu, kas ievēro ilgtspējības standartus.

Ziemas ceļojumu agrās rezervācijas programma iepazīstina ar jauniem galamērķiem, kas reiz jau bijuši piedāvājumā, bet tagad atgriežas - Jordānija un Vjetnama, uz kurām tiks veikti lidojumi no Lietuvas, Latvijas un Igaunijas. Turklāt uzņēmums ir pievienojis Zalcburgas slēpošanas reģionu Austrijā saviem populārajiem slēpošanas galamērķiem Itālijā un Francijā.

Reaģējot uz pieaugošo pieprasījumu pēc ceļojumiem uz eksotiskiem galamērķiem, uzņēmums palielinājis vietu piedāvājumu nākamajai ziemas sezonai. Kopumā tiek piedāvāti 12 tālie lidojumu maršruti, tostarp Taizeme, Šrilanka, Meksika, Bali, Maldivu salas, Seišelu salas, Dominikānas Republika, Zanzibāra, Vjetnama un citi. Uz vairākiem galamērķiem “Novaturas” ir palielinājis piedāvājumu apjomu vairākas reizes - piemēram, piedāvājums uz Zanzibāru ir pieaudzis gandrīz 3 reizes, salīdzinot ar pagājušo ziemas sezonu, un piedāvājums uz Kubu, Meksiku, Seišelu salām ir pieaudzis gandrīz 2 reizes.

Ziemas sezonas atpūtas ceļojumu piedāvājumā ietilpst kūrorti Ēģiptē, Madeirā, Tenerifē, Dubaijā un Jordānijā.

Maija beigās “Novaturas” grupa ziņos savus pirmā ceturkšņa finanšu rezultātus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15784192sec.