TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«airBaltic» un «Tez Tour Latvia» paziņo par sadarbības turpināšanu

«airBaltic» un «Tez Tour Latvia» paziņo par sadarbības turpināšanu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic kopā ar tūroperatoru Tez Tour Latvia paziņo par pašreizējās sadarbības turpināšanu un paplašināšanu. Sadarbība, kas iekļauj 12 Latvijas ceļotāju vidū iecienītus galamērķus, tostarp Spāniju, Grieķiju, Itāliju, Turciju, Bulgāriju, Kipru un Gruziju, papildinās airBaltic jau izziņotos 17 jaunos maršrutus gaidāmajā vasaras sezonā.

Konstantīns Paļgovs, Tez Tour Latvia valdes priekšsēdētājs: "Priecājamies, ka mūsu ilggadējā sadarbība ar nacionālo aviokompāniju airBaltic turpinās. 2024. gada vasaras ceļojumu sezonā Tez Tour īstenos plašu ceļojumu programmu 12 Latvijas tūristu iecienītos tūrisma virzienos uz Spāniju, Grieķiju, Itāliju, Turciju, Bulgāriju, Kipru un Gruziju.
Lielākā tūrisma plūsma, runājot par minētajiem virzieniem, gaidāma uz Antaljas reģiona kūrortiem Turcijā, proti, uz Antalju ieplānoti līdz 5 avioreisiem nedēļā (no 2024. gada aprīļa līdz novembrim). Turklāt sestdienās uz Antalju tiks veikti 2 lidojumi dienā."

"Aviosabiedrības airBaltic lieliskā reputācija, punktualitāte, jaunās Airbus A220–300 lidmašīnas – lūk, kritēriji, kurus ņēmām vērā, izvēloties savu partneri aviopārvadājumu jomā. Ceru, ka visi Tez Tour klienti nākamajā vasaras sezonā varēs, un kā jau ierasts – tradicionāli, saņemt labāko servisu, ko sagatavojuši divi valsts tūrisma nozares līderi," uzsver Paļgovs.

airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vecākais viceprezidents Tomass Ramdāls (Thomas Ramdahl): “Mēs nepārtraukti paplašinām savu maršrutu tīklu, tāpēc ir īpaši aizraujoši turpināt stiprināt sadarbību ar Tez Tour Latvia, kas ir uzticams partneris. Kopā esam apņēmības pilni nodrošināt mūsu klientiem augstākās kvalitātes pakalpojumus un radīt neaizmirstamu ceļojumu pieredzi gaidāmajā vasaras sezonā. Šī sadarbība iezīmē nozīmīgu pavērsienu Latvijas tūristu ceļošanas iespēju paplašināšanā, solot bagātāku ceļošanas pieredzi ar uzsvaru uz ērtībām, kvalitāti un klientu apmierinātību. Kā vadošā lidsabiedrība reģionā mēs esam gatavi nostiprināt savas pozīcijas un īstenot savus izaugsmes mērķus.”

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93919182sec.