Grand Hotel Kempinski Riga ģenerāldirektors stāstīs par tūrisma attīstības prognozēm

Tūrisma nozare šobrīd ir viena no apspriestākajām jomām – kamēr vieni nozares pārstāvji pauž skepsi par atbalsta mehānismiem, citi cer, ka ceļošanas atsākšanās Baltijas ietvaros spēs segt vismaz daļu zaudējumu.

Lai sniegtu ieskatu par tūrisma attīstības iespējām nākotnē, 2020. gada 29. maijā plkst. 15.00 Biznesa augstskolas Turība Facebook lapā varēs vērot viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga ģenerāldirektora Leona Bauma tiešsaistes vieslekciju "Prognozes par tūrisma nākotni".

"Tūrisma nozarei ir ļoti nozīmīga loma Latvijas ekonomikā un tās attīstībā. Spēja pielāgoties un inovācijas ir būtiski faktori, lai industrija spētu atjaunoties un, beidzoties ārkārtējai situācijai un ar to saistītajiem ceļošanas ierobežojumiem, turpinātu attīstīties pēc iespējas ātrāk," uzsver Leons Baums.

Vieslekcijas laikā tiks stāstīts, kā uz situāciju raugās starptautiskie tūrisma un viesmīlības uzņēmumi, un kādi nākotnes plāni un prognozes ir luksusa klases viesnīcai Grand Hotel Kempinski Riga. Tāpat tiks analizēts, vai un kā nākotnē saglabāsies pieprasījums pēc pieczvaigžņu viesnīcām un kā mainīsies ceļotāju prasības. Tāpat L.Baums skaidros, uz kuriem reģioniem jau šodien jākoncentrējas jaunu tūristu piesaistē, lai atsākoties plašākai ceļošanai, Latvija un Rīga spētu piesaistīt ārvalstu viesus.

Leons Baums ir dzimis Lielbritānijā, Votfordā (Watford) un kopš 2018. gada ir viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga ģenerāldirektors. Viņš ir ieguvis pieredzi prestižajā Turcijas viesnīcā Ciragan Palace Kempinski Istanbul un Abu Dabi esošajā Emirates Palace Abu Dhabi.

Lekcija būs skatāma Biznesa augstskolas Turība Facebook lapā 29. maijā plkst. 15.00. Tā notiks angļu valodā. Ikvienam interesentam būs iespēja uzdot arī jautājumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 20.03.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6745069sec.