Drifts atgriežas Biķernieku trases «Raganas Katlā»

Tas brīdis ir klāt -  drifts atgriežas Raganas katlā, Biķernieku trasē - vienā no bīstamākajām drifta trasēm Eiropā. 2019. gada 31.augustā, sestdien, skatītājus sagaida aizraujošas sacensības "FIA NEZ "(Ziemeļeiropas Zonas) un Latvijas/Igaunijas čempionāta posmi, kā arī "Betsafe Latvijas drifta kausa"Proam klases posms.

Šī Biķernieku trases daļa izceļas ar pamatīgām reljefa maiņām, nepārskatāmiem līkumiem un mazām drošības zonām, padarot to par neaizmirstamu piedzīvojumu gan braucējiem, gan skatītājiem. Zinot pilotu līmeni, un to, ka šīs šogad nav pirmās sacensības, šis posms noteikti paliks atmiņā ar iespaidīgu sniegumu.

"Raganas katls" piesaista braucējus un skatītājus ar savu specifiku - drifts netiek vērots no tribīnēm, bet no trasē esošajiem kalniņiem, kā arī ieeja Raganas katlā ir no pavisam citas puses Biķerniekos. No dalībnieku parka nav iespējams  redzēt trasi, tāpēc visi braucēji, mehāniķi, skatītāji satiekas vienuviet, iekšpus raganas katlam, lai kopā baudītu sacensības. "Raganas katlā" būs atvērtais dalībnieku parks, kuru nemaz nav iespējams apiet, jo savādāk nebūs nemaz iespējas nokļūt līdz sacensību norisei. No trases malās esošajiem kalniņiem ir iespējams pārredzēt teju visu trasi. Arī šogad tiks izvietots video ekrāns, dalībnieku parkā, skatītājiem trases pārredzēšanai. Papildus, šī ir tā reize, kad organizatori aicina droši ņemt līdzi savus krēslus, pufus u.t.t. no mājām, lai ar komfortu baudītu driftu "Raganas katlā".

Kopā uz starta izies vairāk kā 50 dalībnieku, abās klasēs vērosim TOP 32 tandēmu braucienus. Biķerniekos pulcēsies sportisti no Zviedrijas, Norvēģijas, Somijas, Igaunijas un Lietuvas, kuriem pievienosies Latvijas braucēji gan PROAM , gan PRO klasēs. No Latvijas sportistiem  PRO klasē uz starta redzēsim Ēriku Ulasu,Ingusu Jēkabsonu, gan arī Ivo Cīruli, kuriem pievienosies arī pārējie PRO klases piloti. PRO klase aizvadīs savu ceturto posmu Latvijas&Igaunijas čempionāta ieskaitēs, paralēli NEZ drifta ieskaitei, kurai šis būs noslēdzošais posms, toties PROAM klase aizvadīs savu sesto posmu, un PROAM klasē rezultāti ir ļoti sīvi, kur noteikti līdz pat sezonas noslēgumam notiks aktīva cīņa par sezonas uzvarētāju pjedestālu. Cīņas vēl sīvākas padarīs igauņu un lietuviešu braucēji, kuri iesaistīsies cīņās Latvijas PROAM klases ieskaitē.

Skatītāju zonā bezmaksas darbosies bērnu atpūtas laukumiņš ar atrakciju no "1188" uzziņu dienesta. Skatītājiem būs pieejamas divas bezmaksas auto stāvvietas.

Biļetes ir pieejamas gan iepriekšpārdošanā Biļešu servisā, gan "Circle K"degvielas uzpildes stacijās, kā arī uz vietas sacensību dienā. Biļetes ietver ieeju gan dalībnieku parkā, skatītāju zonās, kā arī iespēju iziet ārā un iekšā no sacensībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43954587sec.