Atjauninātā «CUPRA Ateca» – pārbaudīta augstas veiktspējas recepte

CUPRA Ateca bija pirmais jaunizveidotā sportiskā zīmola modelis, ieņemot unikālu pozīciju tirgū, piedāvājot augstāko veiktspēju starp kompaktajiem apvidus automobiļiem, jaudas ziņā piekāpjoties tikai krietni dārgākiem augstas veitspējas premium zīmolu modeļiem. CUPRA Ateca piedāvā lieliska paātrinājuma, precīzas vadāmības, praktiskuma un sportiska dizaina apvienojumu. Tagad šīs īpašības ir pilnveidotas, lai automašīnu padarītu vēl pievilcīgāku.

Daudzie papildinājumi un uzlabojumi neapšaubāmi padarīs modeli vēl pievilcīgāku, un klientiem būs iespēja sēsties pie stūres automobilim, kas apvieno apvidus auto praktiskumu ar augstas veiktspējas vieglā automobiļa braukšanas īpašībām un vadāmību – perfekta izvēle aktīvam dzīvesveidam un nekādu kompromisu.

CUPRA Ateca piedāvājumā ir īpaši vērts atzīmēt bagātīgo standarta aprīkojumu, kurā ietilpst 19 collu CUPRA vieglmetāla diski, adaptīvā balstiekārta, progresīvā stūres sistēma, sportiski kausveida sēdekļi, digitāls mērinstrumentu panelis, FullLink viedtelefona integrācija, kā arī bezvadu viedtelfona uzlāde.

Savukārt plašais papildu aprīkojuma klāsts – īpaša dizaina vieglmetāla diski, Petrol Blue ādas salona apdare, jaunā CUPRA stūre ar dzinēja iedarbināšanas un CUPRA režīmu izvēles pogām, Brembo sporta bremžu sistēma un Akrapovic izplūdes sistēma ļauj klientiem izveidot tieši savām vēlmēm atbilstošu CUPRA Ateca.

Tomēr jaunā CUPRA Ateca neaizmirst par savām saknēm. Ateca veiktspējas un dinamikas pamatā ir 2,0 litru turbodzinējs ar 300 Zs jaudu un 7 pakāpju DSG dubultsajūga transmisija, kas sniedz ikviena entuziasta prasībām pietiekamu jaudu un enerģiju, bet, kad nepieciešams, spēj nodrošināt arī komfortablu un relaksētu braukšanu. Lai nodrošinātu pilnvērtīgu jaudas izmantošanu, Ateca aprīkota ar 4Drive pilnpiedziņas sistēmu un adaptīvo balstiekārtu, kas ļauj klientiem pielāgot automobiļa braukšanas īpašības savām vēlmēm. Tāpēc, lai kādas būtu Jūsu vajadzības, jaunā CUPRA Ateca tās spēs piepildīt.

Mūsdienās, nenoliedzami, svarīgs ir drošības aspekts. Atjauninātās CUPRA Ateca piedāvājumā atrodamas modernākās vadītāja palīgsistēmas, tostarp “Travel Assist”, kas noteiktās situācijās spēj nodrošināt daļēji autonomu transportlīdzekļa vadību.

Pasaulei kļūstot arvien vairāk digitālai, CUPRA Ateca piedāvā savienojamības iespējas, kas klientiem ļauj vienmēr būt informētiem par savu automašīnas statusu.

CUPRA Ateca cena Latvijā ir sākot no 38 800 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4013598sec.