«CityBee» īstenojis vērienīgu investīciju projektu Latvijā, dubultojot automašīnu skaitu

Koplietošanas automašīnu uzņēmums “CityBee” pēdējā mēneša laikā dubultojis autoparku, paplašinot to par 400 jauniem transportlīdzekļiem. CityBee šobrīd nodrošina labāko koplietošanas pakalpojuma pārklājumu Latvijā, piedāvājot nomā nu jau vairāk nekā 800 dažādu marku automašīnu. Kopējās investīcijas sastāda 8,2 miljonus eiro.

“Divu gadu laikā esam auguši strauji, bet tikpat strauji ir audzis pieprasījums pēc koplietošanas pakalpojuma. Redzot, ka sabiedrība novērtē šo komfortu, pieņēmām lēmumu dubultot pieejamo transportlīdzekļu skaitu, lai nodrošinātu labāko iespējamo pārklājumu. Šis ir straujš biznesa attīstības plāns, kas ļauj mums nostiprināties savā nišā kā līderiem,” informē Kristof Hegedues, “CityBee Latvija” vadītājs.

Kopumā šobrīd autoparku veido vairāk nekā 800 transportlīdzekļu. “CityBee” nomā ir “Fiat 500”, “Toyota Corolla”, “Peugeot 308”, “Fiat Ducato” un šogad papildināts ar “Volkswagen Golf”, “Volkswagen T-Roc”, “Volkswagen T-Cross”, “Nissan Qashqai”, “SEAT Arona”, “Peugeot 208” un “Volkswagen Crafter”.

Visiecienītākie auto starp lietotājiem ir “Toyota Corolla” un “Volkswagen T-Roc”. Savukārt starp visiem transportlīdzekļiem visvairāk ir “Toyota Corolla”, “Volkswagen T-Cross” un “Volkswagen Golf” markas automašīnas.

Vienlīdz ar attīstību uzņēmums domā arī par ekoloģiju. Visas automašīnas ir jaunas un aprīkotas ar motoriem, kas nodrošina videi draudzīgāku darbību, salīdzinot ar gados vecākām automašīnām. Veiktā izpēte apliecina, ka viena nomas automašīna aizvieto līdz pat 12 privātas automašīnas pilsētas centrā.

Vasaras sākumā koplietošanas automašīnu uzņēmums “CityBee” kopā ar Ziedot.lv ir uzsācis labdarības projektu, kura ietvaros, braucot ar īpaša bērnu radīta dizaina akcijas automašīnām, tiek ziedoti 5% līdzekļi bērnu ar kustību traucējumiem rehabilitācijai. Vienlaikus automašīnas būs reklāma, kas ar speciālu QR kodu aicinās iedzīvotājus piedalīties šajā akcijā un ar ziedojumu atbalstīt bērnus ar kustību traucējumiem. Saziedotie līdzekļi tiks novirzīti bērnu rehabilitācijai centrā POGA.

“CityBee” šogad martā apritēja divi gadi, kopš tā darbības uzsākšanas Latvijā. Pērn tā lietotāji veikuši 391 tūkstoti braucienu, bet šogad pirmajā pusgadā veikti gandrīz 300 000 braucienu, kas nozīmē, ka iedzīvotāju braukšanas aktivitāte atgriezusies pirms pandēmijas līmenī.

"CityBee" darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu. Tā mērķis ir piedāvāt ekonomiskas un alternatīvas transporta iespējas, atvieglojot iedzīvotāju pārvietošanos un samazinot vides piesārņojumu pilsētā. Ikviens varēs ērti iznomāt automašīnu, izmantojot lietotni "CityBee". Aplikāciju viedtālruņiem iespējams lejupielādēt "App Store" un "Google Play" lietotnēs.

"CityBee" ir investīciju uzņēmuma "Modus Group" projekts. "Modus Group" specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86913896sec.