Bassadone Group pārņem Fiat, Alfa Romeo un Jeep pārstāvja tiesības Baltijas valstīs

Auto-Bon, kas ietilpst Bassadone Automotive Nordic grupā un importē Peugeot, Citroën, Opel un DS automašīnas, 2023. gada 1. jūlijā no Autobrava pārņems Fiat, Alfa Romeo un Jeep pārstāvību Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Darījumā ietilpst arī Fiat Professional komerctransports un Abarth zīmola mašīnas. Fiat, Alfa Romeo un Jeep klientus dīlera tiesību maiņa neietekmēs.

Auto-Bon portfelī Baltijas valstīs un Somijā jau ir visi lielākie Stellantis grupas zīmoli – Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel. No 1. jūnija Auto-Bon Somijā importē arī Fiat, Alfa Romeo un Jeep automobiļus, un tikai likumsakarīgi, ka drīzumā šis biznesa virziens tiks pievienots arī Baltijas valstu portfelim.

"Visu viena ražotāja zīmolu nodošana vienam uzņēmumam ir dabiska tirgus konsolidācijas sastāvdaļa. Mēs to redzam kā iespēju uzlabot klientu apkalpošanu un palielināt visas piegādes ķēdes efektivitāti," sacīja Markuss Volle, Auto-Bon izpilddirektors.

Stellantis tika izveidots 2021. gadā, apvienojoties franču PSA grupai un itāļu-amerikāņu lieluzņēmumam FCA (Fiat Chrysler Automobiles). Stellantis stratēģiskais mērķis ir zīmolu pārstāvības tiesību nostiprināšana, tāpēc Baltijas valstīs un Somijā nolemts turpināt veiksmīgo sadarbību ar Bassadone grupu un Auto-Bon.

"Visa autobūves nozare ir pakļauta milzīgam konsolidācijas spiedienam, tāpēc mēs esam atvērti visām iespējām. Fiat, Alfa Romeo un Jeep pārstāvības tiesību iegūšana ir likumsakarīgs turpinājums mūsu veiksmīgajai sadarbībai ar Stellantis. Bassadone ir uzticams partneris, un ražotājs ir izvēlējies mūs, lai pārstāvētu Stellantis zīmolu mašīnas," piebilda Anti Ruhanens, Bassadone Automotive Nordic izpilddirektors.

Jauni zīmoli un stratēģiska zīmolvedība Visiem Stellantis zīmoliem ir bagāta vēsture, un to apvienošana zem viena jumta ļauj maksimāli palielināt sinerģiju starp tiem. Vienlaikus tiek saglabāts skaidrs fokuss uz katra konkrētā zīmola individuālo stratēģiju.

"Fiat ir spēcīgs spēlētājs mūsu tirgos, īpaši komerctransporta segmentā. Pateicoties tam, ka pārstāvam visus Stellantis zīmolu komercauto, mēs katram zīmolam varam nodrošināt piekļuvi konkrētām mērķa grupām un veidot modeļu klāstu tā, lai labāk apmierinātu klientu vajadzības," komentēja Andruss Kūss, Auto-Bon Baltics izpilddirektors. "Visiem zīmoliem, kas pievienoti mūsu portfelim, liela prioritāte, protams, ir elektrifikācija. Jau tuvākajā laikā tirgū nonāks aizraujoši elektriski Alfa Romeo, kuros saglabāts zīmolam raksturīgais sportiskums. Arī viss Jeep modeļu klāsts tiek pilnībā atjaunots – ikonisko visurgājēju piedāvājumā iekļautas gan mašīnas ar hibrīdpiedziņu, gan pilnībā elektriskas to versijas," piebilda Kūss.


Bassadone Automotive Nordic ir daļa no 1904. gadā dibinātā ģimenes uzņēmuma Bassadone Automotive Group. Bassadone importē un izplata vairāku zīmolu automašīnas tādās valstīs kā Lielbritānija, Somija, Gibraltārs, Spānija un Baltijas valstis. Somijā grupa pārstāv Peugeot, Citroën, DS, Opel, Dacia, Hyundai, Isuzu, Lotus, Renault, SsangYong un Suzuki. Baltijas valstīs Bassadone pārstāv tādus zīmolus kā Citroën, Peugeot, Opel, Hyundai, Isuzu, SsangYong un Suzuki. Bassadone Automotive Nordic ir digitāli visvairāk attīstītais uzņēmums auto tirgū un pirmais auto nozares uzņēmums Somijā un Baltijas valstīs, kas saņēmis Great Place to Work sertifikātu. Bassadone mazumtirdzniecības biznesa nosaukums Somijā ir Autoverkkokauppa.fi, bet Baltijas valstīs – Autohalle.com. Bassadone apgrozījums 2022.gadā bija 605 miljoni eiro. Uzņēmums nodarbina 580 cilvēkus.

Auto-Bon Oy pievienojās Bassadone Automotive Nordic grupai 2017. gadā. Auto-Bon ir oficiālais Citroën, DS, Peugeot, Opel, Jeep, Alfa Romeo un Fiat vieglo auto un komerctransporta pārstāvis Somijā. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 60 cilvēku.

Auto-Bon Baltic OÜ ir Peugeot un Citroën automobiļu importētājs Baltijas valstīs. Auto-Bon< Oy, kas ietilpst Bassadone Automotive Nordic grupā, uzņēmumu iegādājās 2018. gadā. Uzņēmums nodarbina gandrīz 30 cilvēkus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52554393sec.