7 idejas, kā pavadīt nedēļas nogali Alūksnē

Brīvdienas klāt! Ja vēlaties nedēļas nogali pavadīt aktīvi, taču pie dabas, jādodas uz Alūksni, kur Jūs sagaidīs plašs atpūtas piedāvājums visai ģimenei. Izvēlieties sev tīkamāko un aplūkojiet vēl neatklātas vietas Latvijā! Lai aktīvas brīvdienas!

Trenējiet attapību kopā ar “Roadgames”!

Iepazīstiet pilsētu sev apkārt caur piedzīvojumu spēli kopā ar draugiem vai ģimeni jebkurā laikā – arī vakarā, kad kļūst mazliet vēsāks. Tā paredzēta tiem, kas vēlas nokļūt vietās, par kurām iepriekš neko nav nojautuši un paskatīties uz Alūksni no cita rakursa. Ātrums, azarts un vērības treniņš sniegs pozitīvu lādiņu visas dienas garumā!

Dodieties izbraucienā ar Velorikšu!

Baudi vasarīgu un neaizmirstamu izbraucienu ar Velorikšu pa Alūksnes Muižas parku un ar audio gidu iepazīsti tā vēsturi, ainavisko dabu un mākslas vērtības! Starp citu, vai zināji, ka Muižas parks Latvijas kontekstā ir unikāls ar to, ka tajā ir saglabājušas daudz mazās arhitektūras formas? Ļaujies mierīgam braucienam!

Izriteņojiet Bānīša zemi!

Vai esi gatavs piektdienas izbraucienam Bānīša zemē? Tā ir unikāla vieta, kuru savieno vienīgais Baltijā regulāri kursējošais šaursliežu vilciens – Bānītis. “Bānīša velopiektdienas” sniedz lielisku iespēju ne tikai baudīt velo prieku, bet papildus tam arī saņemt kādu bonusu – gardu maltīti! Vairāk info par aizraujošo akciju lasi: šeit!

Saklausiet Padomju armijas raķešu bāzes stāstus!

Tagad Padomju armijas raķešu bāzi Zeltiņos iespējams iepazīt vēl pilnīgāk. Izmantojot mobilo aplikāciju “Izi.travel” iespējams doties piedzīvojumu maršrutā audio gida pavadībā. Tas paredzēts 2 stundām aktīvas pastaigas un ikvienam pieejams latviešu angļu un krievu valodā! Plašāka informācija: šeit!

Apmeklējiet vietējo mājražotāju izstādi – tirdziņu!

Alūksnes muzeja vasaras izstāžu zālē "Apaļais tornis" darbojas izstāde – tirdziņš. Čaklu roku darinājumi, kas savā ziņā ir ar sirdi radīts neatkārtojams mākslas darbs. Tirdziņš atvērts katru nedēļas nogali no piektdienas līdz svētdienai.

Ieraugiet Alūksni no augšas!

Alūksnes Evaņģēliski luteriskā baznīca ir lieciniece daudziem vēsturiskiem notikumiem. Tās tornī augšup ved platas ozolkoka kāpnes, kas, iespējams, ierīkotas gleznainās apkārtnes dēļ, lai barons to varētu izrādīt viesiem. Uzkāpiet arī Jūs un ieraugiet Alūksnes pilsētu no cita skatu punkta. Baznīca vasaras sezonā atvērta no otrdienas līdz sestdienai 11:00-17:00

Dariniet un apgleznojiet!

Keramiķa Uģa Puzuļa darbnīcā ir iespēja iepazīt interesantos ikdienas stāstus, kā arī atklāt sevī jaunas prasmes un talantu, ļaujot pašiem sev izpausties radoši – līdzdarboties māla veidošanā, apgleznošanā un dedzināšanā. Protams, meistardarbnīcā viesojoties ikvienam ir iespēja iegādāties arī māla izstrādājumus.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90500498sec.