29. augustā Jaunmoku pils parkā atzīmēs Zinību dienu

Svētdien, 29. augustā, Jaunmoku pils parkā norisināsies ikgadējās Zinību dienas aktivitātes ģimenēm. Dienas pirmajā pusē bērnus sagaidīs dažādi pasaku tēli, bet pēcpusdienā parku pieskandinās “Brāļi Grīnbergi” ar ģimeni, kuri savos muzikālajos priekšnesumos izmanto dažādus sitaminstrumentus un pozitīvu enerģiju. Jaunmoku pils aicina pavadīt atraktīvu, jautru un muzikāli skanīgu vasaras brīvlaika noslēgumu pils parkā!

No plkst. 11:00 līdz 16:00 aicinām izzināt pils parku, kuru bagātinās Jaunmoku pils muzeja Meženītes un Tērvetes dabas parka rūķi un Lielais Zaķis ar dažādiem izglītojošiem stāstiem un uzdevumiem.

Meženītes iepazīstinās un atgādinās par Latvijas sēņu un ogu daudzveidīgo valstību, putnu ceļiem un pārsteidzošiem atgadījumiem Latvijas dabā. Rūķu meitene ļaus iepazīt dažādu koku sēklas un parādīs, kā sējam un stādam jauno mežu, savukārt rūķu tēvs atklās koksnes noslēpumus un to, ko varam nolasīt no nozāģētām koka ripām. Pils parkā varēs sastapt arī mazliet nešpetno un trakulīgo Zaķi Brenci, lai iepazītu šā gada Latvijas gada dzīvniekus pelēko un balto zaķi. Aizraujošie stāsti un uzdevumi tiks risināti dažādās parka apstādījumu vietās, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus!

Plkst. 16:00 Jaunmoku pils parku pieskandinās atraktīvā jauniešu sitaminstrumentu grupa “Brāļi Grīnbergi” un dueta “Akmens un mūzika” koncerts, kurš neprognozējamo laikapstākļu dēļ tika pārcelts no 19. augusta uz Zinību dienu 29. augustā.

Koncertā uzstāsies trīs brāļi – Kārlis (18), Ansis (15) un Miķelis (10), kuri paši aranžē populāru izpildītāju melodijas un veido muzikālus priekšnesumus, izmantojot sitamos instrumentus marimbu, bungas un perkusijas.

Brāļiem koncertā pievienosies viņu vecvecāki – Aija (akordeons) un Pauls (perkusijas) Jaunzemi instrumentālā duetā “Akmens un mūzika”.

Pirms koncerta, plkst. 15:00 muzicēs un pils parku ieskandinās brāļu Grīnbergu tētis, leijerkastnieks Gatis Grīnbergs.

No plkst. 11:00 – 18:00 ieeja pils teritorijā – 2 EUR, pirmsskolas vecuma bērniem un apmeklētājiem ar koncerta ieejas biļetēm - bez maksas!  

Ieejas maksa koncertā – pieaugušajiem 10 EUR, skolēniem – 5 EUR, pirmsskolas vecuma bērniem – bezmaksas. Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni) – 26 EUR. Biļetes iespējams iegādāties iepriekš Jaunmoku pils kasē vai “Biļešu paradīzes” mājas lapā, kā arī biļetes varēs iegādāties arī pasākuma dienā uz vietas.

Koncertā ieeja vakcinētām vai COVID-19 izslimojušām personām, uzrādot derīgu sertifikātu, kā arī apmeklētājiem ar negatīvu COVID-19 testa rezultātu. Bērniem līdz 12 gadu vecumam sertifikāts vai negatīvs testa rezultāts nav nepieciešams. Pie ieejas pasākumā kopā ar biļeti un sertifikātu vai testa rezultātu būs jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments.

Uz koncertu pieejama galdiņa un maltītes iepriekšēja rezervācija, piesakot līdz 26. augustam pa tel. 26187442.

Visas dienas garumā būs iespēja apmeklēt muzeju un ieturēt maltīti ģimenes restorāna terasē!

Mūzikas baudīšanai parka zālājā lūgums paņemt līdzi savas sedziņas vai krēsliņus.

Koncerta laikā tiks filmēts un fotografēts publicitātes nodrošināšanai. Lūdzam apmeklētājus būt atbildīgiem un ievērot visus valstī noteiktos ierobežojumus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99037004sec.